Till innehållet
Var god vänta

Låna pengar online

Att låna pengar online ökar i popularitet. Människor vill få snabbt och enkelt tag på pengar och då är det väldigt behändigt att låna online. När man inte har tid att gå till banken för att ha långa låneförhandlingar och fylla i en massa dokument så har man nu möjligheten att ansöka om lån från sitt eget hem. Du behöver inte mera fundera över var närmaste bank och bankkontor är, eller vilka bankkontorets öppettider är heller för den delen. Långa och tidskrävande låneförhandlingar vid banken är nu historia. Från Komplett Bank kan du söka lån online, dygnet runt.

Låter inte detta som ett klokt och enkelt sätt att sköta sina låneärenden på? Det är det. Nu har du möjligheten till att förverkliga alla dina planer och drömmar. Planerar du till exempel att köpa en ny bil, göra en köksrenovering eller har du tänkt att åka utomlands? Låna pengar online från Komplett Bank, så kan du vara ombord på ett flyg redan nästa vecka.

Lån anpassade efter din livssituation?

Komplett Banks lån erbjuder dig flexibilitet när det behövs. När du lånar från oss, får du ett amorteringsfritt lån. Vi har inga hårda amorteringskrav på lånet. När något du inte räknat med händer och det sänker din betalningsförmåga kan du hålla amorteringsfria månader. Vi förstår att hur noga man än planerar och budgeterar sin ekonomi så kan det ske överraskningar. Antalet amorteringsfria månader är inte begränsade, du kan hålla så många du behöver. 

När du vet att lånet anpassar sig till din livssituation och inte lämnar dig i nöd även under de svåraste av situationer så kan du verkligen låna pengar bekymmersfritt. Du behöver inte följa en sträng återbetalningsplan, du får själv lägga upp en plan och betala tillbaka lånet i den tidtabell som passar dig bäst. Du betalar endast räntor och avgifter varje månad, och bara för den del lån du har tagit ut. Förmånerna du får med Komplett Banks lån är unika och det lönar sig åtminstone att skicka in en ansökan för att få reda på vad för villkor just du kan få ett lån med.

Går det snabbt att låna pengar online?

Att låna pengar online går otroligt snabbt. På Komplett Bank har vi lån utan säkerhet för mellan 10 000 och 500 000 kronor. Ansökan går att fyllas i här på vår nätsida. När vi har fått din ansökan behandlas den så fort som möjligt. Man sparar tid på att inte behöva boka möten, men också genom att du inte behöver ha en säkerhet för lånet. När du har fått en låneoffert från oss kan den signeras med BankID och pengarna kan betalas direkt till ditt konto.

Vem kan låna pengar online?

Komplett Banks lån passar för alla som tycker att en snabb och smidig ansökningsprocess är viktig. Du måste vara folkbokförd i Sverige, minst 20 år och vara utan registrerade betalningsanmärkningar eller inkassoskulder. För att låna pengar online behöver du naturligtvis en internetanslutning, men också en e-postadress och ett telefonnummer. All kommunikation sker via nätet och det är därför viktigt att vi får dessa uppgifter.

Kan det bli enklare att låna pengar online?

Låna pengar online från Komplett Bank. Vi erbjuder lån upp till 500 000 kronor, utan säkerhet. Genom några korta steg kan du få pengarna direkt till ditt konto, på rekordtid. Du kan fylla i en ansökan här på vår nätsida redan idag. Allt som behövs är en fungerande internetanslutning och e-postadress.