Till innehållet

Låna pengar nu och betala sen

Är du i behov av att låna pengar nu men betala senare? På Komplett Bank kan du få ett lån helt och hållet via internet. Du får amortera lånet i den takten du vill. Du behöver endast betala räntor och avgifter för lånet varje månad. Du kan alltså låna pengar nu och välja själv när du betalar tillbaka lånet. Kom ändå ihåg att totalkostnaden för lånet blir lägre ju snabbare du betalar av det. Ju längre tid du tar på dig, desto mer räntor och avgifter kommer du att betala på vägen. Vi rekommenderar därför att du gör upp en realistisk avbetalningsplan och försöker följa den, så gott det går.

Nominell ränta och effektiv ränta

Du har kanske hört skräckhistorier om hur någon har tagit ett litet lån där kostnaderna efter en tid blivit fruktansvärt höga. Detta kan vara möjligt i fall där långivare lockar låntagare med en låg nominell ränta, men har dolda, höga avgifter som måste betalas i samband med lånet. Den effektiva räntan är alltså vad du i verkligheten betalar för ett lån. Effektiva räntan är ett mått på den totala kostnaden för ditt lån efter att den nominella räntan och avgifterna tagits i beaktande.

Då du ska låna pengar nu och betala sen så behöver du inte vara orolig då du gör det med Komplett Bank. I låneofferten du får av oss finns den effektiva räntan färdigt uträknad åt dig.

Flexibelt Lån - låna pengar nu och betala sen

Ansökan för Flexibelt Lån från Komplett Bank går att skickas in nu, direkt, via vår nätsida. Vi behandlar din ansökan inom kort och svarar så fort som möjligt. Det behövs ingen säkerhet för lånet. Du behöver inte lägga tid på att söka fram en lämplig säkerhet eller borgensman. Låneprocessen blir också snabbare då vi inte behöver kontrollera någon säkerhet. Om du är nöjd med våra lånevillkor kan du skriva under lånekontraktet med hjälp av BankID. Pengarna betalas direkt till ditt konto och i bästa fall kan du ha pengarna redan samma dag som du skrivit under.

Vårt lån har inget amorteringskrav. Om du så önskar kan du alltså hålla amorteringsfria månader och endast betala räntor och avgifter varje månad. Du får lägga upp din egna återbetalningsplan, vi gör inte upp någon strikt plan åt dig. Det här är en unik möjlighet för dig att låna pengar nu och betala sen. 

Till alla behov

Har du råkat ut för oväntade utgifter och behöver mer pengar? Fattas den sista biten från köpesumman till din drömbil? Har du redan länge planerat att satsa och göra en badrumsrenovering? Vad än ditt ändamål är så kan du låna pengar nu och betala sen. Du får fritt välja hur du använder pengarna. Lånet lämpar sig för allt mellan himmel och jord.

För att få ett lån från Komplett Bank behöver du inte vara bland de som tjänar mest pengar. Du ska dock vara minst 20 år, vara utan betalningsanmärkningar som blivit registrerade och vara folkbokförd i Sverige. Vi förutsätter att du har en regelbunden inkomst. En kreditbedömning görs på varje sökande och de villkor vi kan ge dig bestäms på basis av den bedömningen.