Till innehållet
Var god vänta

Låna pengar enkelt

Låna pengar enkelt från Komplett Bank. Du kan låna 10 000 - 500 000 kronor och du behöver varken säkerhet eller borgensman. Ansökan gör du från början till slut via nätet. I bästa fall kan du ha pengarna på kontot redan samma dag. Enklare än såhär blir det inte. Den nominella räntan är alltid förmånlig och mellan 4,9% - 19,9%. Efter att du tagit ett lån avnjuter du även marknadens mest flexibla återbetalningsvillkor. Komplett Banks Flexibelt Lån är ett amorteringsfritt lån, vilket betyder att du själv bestämmer när du gör amorteringar och enligt vilken tidtabell. Det enda du måste sköta varje månad är betalningen av våra förmånliga räntor och avgifter.
 

Låna pengar enkelt

Låna pengar enkelt på nätet

För att du ska ha det så enkelt som möjligt när du vill låna pengar så har vi gjort ansökningsprocessen väldigt smidig och tagit den helt och hållet till nätet. Att fylla i vårt ansökningsformulär på vår sida tar högst fem minuter. Vi behandlar din ansökan omedelbart och ett preliminärt svar kommer direkt till den e-postadress du angett. Vid behov begär vi eventuellt att du ska skicka in en lönespecifikation, den går att ladda upp på vår nätsida. När allt är i sin ordning så kan lånet skrivas under. Det görs också väldigt enkelt med hjälp av e-legitimation, BankID fungerar utmärkt. När du har skrivit under lånet kan du ta ut så mycket av det beviljade lånebeloppet som du själv vill.

 

Låna pengar fritt inom din kreditram

När din låneansökan blir godkänd blir du tilldelad en kreditram. Inom denna ram får du låna och betala tillbaka om vartannat enligt hur du själv tycker. Du behöver inte ta ut hela lånebeloppet på en gång utan endast den summa du behöver. Resten av kreditramen finns kvar för senare behov. Du betalar räntor och avgifter endast för den del av lånet du tar ut. Du betalar alltså inte för det belopp du väljer att inte utnyttja. På så vis betalar du inte för tom luft.

När du betalar tillbaka på ditt lån så går summan du amorterat tillbaka till din kreditram. Detta betyder att det du amorterar på ditt lån blir tillgängligt för att lånas på nytt. Med en flexibel amortering där du själv är i kontroll garanterar vi att ingen annan än du får bestämma över återbetalningen av ditt lån. Komplett Bank erbjuder denna flexibilitet för vi förstår att alla våra kunder vill känna att de har andningsrum i sin ekonomi.

 

Varför låna från Komplett Bank?

När du ska låna pengar vill du ha en kreditgivare som är pålitlig och ger dig bra villkor för ditt lån. Dessutom vill du säkert ha pengarna så snabbt som möjligt. Komplett Bank kombinerar enkelhet och snabbhet med otroligt flexibla villkor, nedan är de största fördelarna i ett nötskal.

  • Lån 10 000 - 500 000 kr, utan krav på säkerhet.
  • Enkel ansökan på nätet, pengarna kan finnas på ditt konto samma dag som du gör en ansökan.
  • Du blir tilldelad en kreditram du fritt får låna inom.
  • En flexibel amortering garanterar att du inte hamnar i en finansiell knipa på grund av ditt lån.