Var god vänta

Låna pengar snabbt direkt på kontot

Låna pengar snabbt direkt på kontot

Från Komplett Bank kan du få ett lån snabbt och direkt på kontot. Har din diskmaskin plötsligt gått sönder? Är din bil i behov av en oväntad reparation? Livet är fullt av små överraskningar som kommer plötsligt. Då kan man vara i behov av att få ett lån snabbt. Processen för att få lån kan vara lång och ta upp mycket tid - tid du inte har. Komplett Banks Flexibelt lån erbjuder en enkel och snabb finansiering - vad än ditt behov är. Att söka lån från Komplett Bank är snabbt och okomplicerat och du får svar på din ansökan direkt. Du kan nu alltså glömma de långa förhandlingarna i banken och långvariga väntan på att pengarna äntligen ska synas på ditt konto. Du kan fylla i låneansökan redan idag från din soffa eller fast på vägen till jobbet, i bussen. Allt du behöver är en fungerande internetanslutning, e-postadress, ett telefonnummer och BankID.
 

 

Ett mångsidigt lån

Komplett Bank erbjuder inte bara en smidig låneprocess. Ett lån från Komplett Bank har även andra förmåner. Lånet har en flexibel amortering, vilket betyder att du själv väljer när du vill göra amorteringar och i vilken tidtabell du betalar tillbaka lånet.

Vi förstår att det händer oförväntade saker i livet och då kan man behöva lite rum att jobba med, därför har vi valt att låta dig hålla amorteringsfria månader. Om du så vill kan du alltså välja att betala endast lånets räntor och avgifter. För att få ett snabbt lån, direkt på kontot så kräver vi ingen säkerhet/pant från dig eller att en vän/bekant skulle måsta gå i borgen för dig. Om du har skött din ekonomi väl och har en regelbunden inkomst kan du få ett lån från oss. 

 

Hur mycket pengar kan man få?

Vare sig ditt behov var stort eller litet så har vi på Komplett Bank lösningen för dig. Om din ansökan blir godkänd så ger vi dig en låneram mellan 10 000 och 500 000 som du kan lyfta ett lån inom. Du kan även i ett senare skede lyfta mera pengar inom ramen, på så vis undviker du att behöva ta ett helt nytt lån.

Mängden lån och räntan bestäms alltid vid varje enskild låneansökan. För att försäkra oss om att du har skött dina penga-ärenden ordentligt gör vi en kreditbedömning. Efter att du har gjort din låneansökan får du en låneoffert som är skräddarsydd för dig.

 

Kan jag låna pengar snabbt, direkt på kontot?

Ett lån från Komplett Bank kan sökas av alla som har fyllt 23 år och har regelbundna inkomster. Vi kräver ingen säkerhet av dig och du behöver ingen borgensman. Då du vet summan du vill låna kan du fylla i ansökan via vårt webbformulär här på nätsidan. Svaret skickas till din e-post.

Efter att vi på Komplett Bank fått in din ansökan så behandlar vi den direkt, och gör ett beslut direkt efter att vi har kollat igenom inkomst- och skatteuppgifterna. Ett lån som blir beviljat betalas till ditt konto så snabbt som möjligt och i bästa fall finns pengarna tillgängliga för dig under samma dag.

 

Låneexempel vid tilldelat lån på 100 000 kr under 5 år, nominell ränta 8,9 %, effektiv ränta 10,28 %, etableringsavgift 495 kr, totalt 126 971 kr. Exemplet förutsätter att lånet betalas tillbaka med lika stora månadsbelopp på 2 116 kr under 5 år.