Till innehållet
Var god vänta

Låna pengar snabbt direkt på kontot

Från Komplett Bank kan du få ett lån snabbt och direkt på kontot. Har din diskmaskin plötsligt gått sönder? Är din bil i oväntat behov av en reparation? Livet är fullt av små överraskningar som kommer plötsligt. Då kan man vara i behov av att få ett lån snabbt. Processen för att få lån kan ibland vara lång och ta upp mycket tid - tid du inte har. Komplett Banks Flexibelt Lån erbjuder en enkel och snabb finansiering - vad än ditt behov är. Att söka lån från Komplett Bank är snabbt och okomplicerat och du får svar på din ansökan direkt. Du kan nu alltså glömma de långa förhandlingarna i banken och långvariga väntan på att pengarna äntligen ska synas på ditt konto. Du kan fylla i låneansökan redan idag, från din soffa eller i bussen på väg till jobbet. Allt du behöver är en fungerande internetanslutning, e-postadress, mobilnummer och ditt BankID.

Ett mångsidigt lån

Komplett Bank erbjuder inte bara en smidig låneprocess. Ett lån från Komplett Bank har även andra förmåner. Lånet har en flexibel amortering, vilket betyder att du själv väljer när du vill göra amorteringar och enligt vilken tidsplan du betalar tillbaka lånet.

Vi förstår att det händer oväntade saker i livet och då kan man behöva ändra sina planer, därför har vi valt att låta dig ha amorteringsfria månader. Om du så vill kan du alltså välja att betala endast lånets räntor och avgifter som faktureras varje månad. För att få ett snabbt lån, direkt på kontot, så kräver vi ingen säkerhet/pant från dig eller att någon måste gå i borgen för dig. Om du har skött din ekonomi väl och har en regelbunden inkomst kan du få ett lån från oss.

Hur mycket pengar kan man få?

Vare sig ditt behov är stort eller litet så har vi på Komplett Bank lösningen för dig. Om din ansökan blir godkänd så ger vi dig en låneram mellan 10 000 och 500 000 där du själv bestämmer över pengarna. Du kan i ett senare skede låna de pengar du har amorterat och på så vis undviker du att behöva ta ett helt nytt lån.

Hur stort lån du kan få och vilken ränta det blir bestäms alltid vid varje enskild låneansökan. För att försäkra oss om din ekonomiska situation gör vi en kreditbedömning. Efter att du har gjort din låneansökan får du en låneoffert som är skräddarsydd för dig.

Kan jag låna pengar snabbt, direkt till kontot?

Ett Flexibelt Lån från Komplett Bank kan sökas av alla som är folkbokförda i Sverige sedan minst 36 månader tillbaka, har fyllt 20 år och har regelbundna inkomster utan betalningsanmärkningar. Vi kräver ingen säkerhet av dig och du behöver ingen borgensman. När du vet summan du vill låna kan du fylla i ansökan via vårt webbformulär här på hemsidan. Svaret skickas till din e-post.

Efter att vi på Komplett Bank fått in din ansökan så behandlar vi den direkt, och tar ett beslut så snart vi har sett på inkomstuppgifterna och övrig efterfrågad information. Ett lån som blir beviljat betalas ut till ditt konto så snabbt som möjligt och i bästa fall finns pengarna tillgängliga för dig redan samma dag.