Till innehållet
Var god vänta

Hur gör jag för att söka lån?

Att söka lån går snabbt och enkelt hos Komplett Bank. Du kan söka lån helt och hållet online. Det du behöver göra är att fylla i ansökan som finns här på vår sida. Dagarna då man undrade hur många resor till bankens kontor det krävs innan du ens får ett lånebeslut är nu äntligen över. På Komplett Bank har vi eliminerat allt onödigt krångel som en låneansökan kan föra med sig. Vi strävar efter en förstklassig, enkel och smidig upplevelse för den som väljer att söka lån hos oss.

Är det enkelt att söka lån från Komplett Bank?

Att låna pengar ska gå smärtfritt tycker vi. Därför har vi satsat på en enkel låneansökningsprocess. Om du tittar till högra kanten här på sidan så ser du vårt ansökningsformulär. Där finns alla nödvändiga uppgifter som vi behöver av en lånesökande. När du ska söka lån ska du fylla i lånebeloppet och resten av uppgifterna vi begär om. Där kan du bland annat välja att samla lån och krediter om du redan har dyra skulder sedan tidigare. Du behöver ingen säkerhet för lånet, detta underlättar din situation som lånesökande. När du ska söka lån behöver du inte leta fram en passande garanti, pant eller en borgensman. Vi behöver inte heller använda tid till att kontrollera någon säkerhet då vi behandlar din ansökan.

Efter att vi fått in din ansökan svarar vi direkt med ett preliminärt besked om din ansökan blivit godkänd. Vi kan i samband med det komma att be om en kopia av din lönespecifikation, som laddas upp elektroniskt via den länk du får av oss. Efter en helhetsbedömning av din ansökan fastställs din låneoffert som signeras med BankID, och sedan kan utbetalning göras direkt till ditt konto.   

En efterlängtad flexibilitet i låneärenden

Komplett Banks Flexibelt Lån är ett lån som går snabbt att söka men också kommer med många bra förmåner för den som söker. Du kan få ett lån på upp till 500 000 kr. Med ett Flexibelt Lån njuter du av en flexibel återbetalning. Vi lägger inte upp någon strikt återbetalningsplan för din del. Du får själv välja när och hur mycket du amorterar, vid behov kan du välja att hålla amorteringsfria månader och endast betala räntor och avgifter. Om du vid ett senare skede märker att det kanske skulle behövas mera pengar kan du ta ut den del du redan har betalat tillbaka på lånet. Ingen ny ansökan krävs!

Vem kan söka lån?

Att söka lån hos Komplett Bank låter lockande. För att kunna söka lån förutsätter vi att man är folkbokförd i Sverige och är minst 20 år gammal. Man bör ha en regelbunden inkomst och sakna registrerade betalningsanmärkningar. En fungerande e-postadress är också något som behövs. Det är till den du får din låneoffert och all viktig information angående ditt lån i fortsättningen.

Varför söka lån från Komplett Bank?

  • En modern låneansökningsprocess.
  • Inget krav på säkerhet, låna upp till 500 000 kronor.
  • Svar direkt på en låneansökan, pengarna betalas rakt in på kontot.
  • Amorteringsfrihet, betala tillbaka då det är lämpligt för dig.
  • Möjlighet att låna fritt inom en kreditram du blir tilldelad, betala tillbaka och ta ut mer pengar om du så vill.