Till innehållet
Var god vänta

Behöver du låna pengar?

Behöver du låna pengar? Komplett Banks kundvänliga Flexibelt Lån är ett snabbt och enkelt lån där du kan få pengarna direkt till ditt konto redan samma dag du fyller i en ansökan. Lånet kräver ingen säkerhet eller någon komplicerad ansökningsprocess. Tack vare att vi har tillit till våra kunder kan vi garantera dig ett smidigt och snabbt ansökningsförlopp.

I bästa fall kan man få upp till 500 000 kr utan säkerhet och återbetalningsvillkoren är väldigt flexibla. Flexibelt Lån betalar du tillbaka i din egen takt och du ansöker direkt på nätet, via formuläret här på vår hemsida.

Vad behöver du låna pengar till?

Många människor behöver låna pengar i något skede av sitt liv. Det kan vara till ett köp man planerat länge, som t.ex. en bil eller så behövs pengarna till att täcka kostnaden för en hushållsapparat som plötsligt gått sönder. Ibland kan det också finnas behov av att låna för att ro iland ett speciellt projekt, som t.ex. ett bröllop. 

Oavsett ditt behov så erbjuder Komplett Bank lån där du själv väljer vad du vill använda pengarna till. Flexibelt Lån är ett bra lån för såväl oväntade kostnader som små och stora pengabehov. Du kan ansöka om 10 000 - 500 000 kronor i låneram men välja om du vill sätta valfri del av det som en tillgänglig kredit. På så vis behöver du inte ha ett större lån än nödvändigt och inte heller betala för den del av ditt lån du valt att inte utnyttja, eftersom du endast betalar ränta för utestående belopp.

Fyll i en ansökan nu

När man behöver låna pengar så ska det gärna gå kvickt, därför har vi lagt ner tid på att skapa en modern låneansökningsprocess. Tack vare detta så kan vi i bästa fall betala ut ditt lån redan den dag du gör en ansökan. Du fyller i en ansökan på webben och skickar in den, vi svarar med ett preliminärt lånebeslut direkt. Vid behov begär vi en kopia av din lönespecifikation. Dokumentet går att skicka in behändigt via vår nättjänst. När vi kontrollerat dokumentet får du en låneoffert du kan signera elektroniskt med BankID. Vi har gjort det enkelt att låna pengar. Du behöver inte lämna ditt hem en endaste gång för att få ett lån!

Flexibelt Lån i ett nötskal

Flexibelt Lån innebär att du blir beviljad en kreditram på basis av din ansökan. Inom denna ram kan du ta ut pengar efter gällande behov. Återbetalningen sker lika flexibelt, utifrån vad du har möjlighet till. Du kan ansöka om vilket belopp du vill, men låta en del vara outnyttjad kredit som du själv kan göra uttag från när du har behov av det. Då du betalat tillbaka en del av lånet kan du ta ut den återbetalda summan på nytt och använda den till något annat ändamål. Som namnet antyder är lånet alltså väldigt flexibelt, du har själv kontroll över det. Fyll i en ansökan på vår hemsida och få ett omedelbart svar på hur stor kreditram du kan få.