Var god vänta

Behöver du låna pengar?

Komplett Bank har lösningen för den som behöver låna pengar

 

Behöver du låna pengar? Komplett Banks kundvänliga Flexibelt Lån är ett snabbt och enkelt lån där du kan få pengarna direkt till ditt konto redan samma dag du fyller i en ansökan. Lånet kräver ingen säkerhet eller någon komplicerad ansökningsprocess. Tack vare att vi har tillit till våra kunder kan vi garantera dig ett smidigt och snabbt ansökningsförlopp.

I bästa fall kan man få upp till 500 000 kr utan säkerhet och återbetalningsvillkoren är väldigt flexibla. Flexibelt Lån betalar du tillbaka enligt dina egna villkor och du får lånet direkt på nätet, ansökningsformuläret finns här på vår nätsida.

 

Till vad behöver du låna pengar?

Många behöver låna pengar i något skede av deras liv. Det kan vara till ett köp man planerat länge, som t.ex. en bil eller så behövs pengarna till att täcka kostnaden för en hushållsapparat som plötsligt gått sönder. Ibland kan det också finnas behov av att låna för att ro iland ett speciellt projekt, som t.ex. et bröllop. Från Komplett Bank får du ett lån som du själv får välja hur du använder.

Oavsett ditt behov så har Komplett Bank en bra lösning. Flexibelt Lån är ett bra lån för såväl oväntade kostnader och små som stora pengabehov. Du kan ansöka om 10 000 - 500 000 kronor i lån. Du får välja om du tar ut hela lånebeloppet du blivit beviljad på en gång, eller om du tar ut det i mindre rater. På så vis behöver du inte ha ett större lån än nödvändigt och inte heller betala för den del av ditt lån du valt att inte utnyttja.

 

Fyll i en ansökan nu

När man behöver låna pengar så ska det gärna gå kvickt, därför har vi lagt ner tid på att skapa en modern låneansökningsprocess. Tack vare detta så kan vi i bästa fall betala ut ditt lån redan den dag du gör en ansökan. Du fyller i en ansökan på webben och skickar in den, vi svarar med ett preliminärt lånebeslut direkt. Vid behov begär vi en kopia av din lönespecifikation. Dokumentet går att skicka in behändigt via vår nättjänst. När vi kontrollerat dokumentet får du en låneoffert du kan signera elektroniskt med BankID. Vi har gjort det enkelt att låna pengar. Du behöver inte lämna ditt hem en endaste en gång för att få ett lån!

 

Flexibelt Lån i ett nötskal

När du söker ett Flexibelt Lån blir du tilldelad en kreditram på basis av din ansökan. Inom denna ram kan du ta ut lån enligt eget behov. Återbetalningen sker lika flexibelt enligt vad du har möjlighet till. Du kan ansöka om vilket belopp du själv vill och använda endast en del av det. Du kan göra uttag i rater, bara då när du har behov av det. Du behöver inte ta ut hela lånebeloppet du blir beviljad, en del kan få bli kvar outnyttjat i bakgrunden. Då du betalat tillbaka en del av lånet kan du ta ut den återbetalda summan och använda den till något annat ändamål. Som namnet antyder så är lånet alltså väldigt flexibelt, du har själv kontroll över det. Fyll i en ansökan på vår nätsida, du får ett svar omedelbart.