Till innehållet
Var god vänta

Behöver du låna pengar akut?

Ibland uppstår det situationer i livet som gör att man behöver låna pengar akut. Bilen startar plötsligt inte en morgon, tvättmaskinen pajar eller datorn ger upp vid ett högst olämpligt tillfälle. Vid den här typen av mindre roliga överraskningar kan det vara läge att ansöka om ett lån hos Komplett Bank. Hos oss får du snabbt ett lån utan säkerhet som betalas in direkt till ditt konto. Komplett Bank är en pålitlig långivare som erbjuder dig ett flexibelt lån med en ränta på 4,9%-19,9%. Vi kräver ingen redogörelse över vad du använder dina pengar till.

Hur lånar man pengar akut?

Att ansöka om lån hos oss är väldigt enkelt. Du kan göra det från din soffa eller från ditt köksbord. När du är i akut behov av pengar har du sällan tid att boka ett möte med din bank för att förhandla om ett lån. Det behöver du inte heller göra hos Komplett Bank. Du fyller bara i ansökningsformuläret som finns på vår hemsida och kan på det enkla sättet få ett lån redan samma dag. Hos oss har vi inga utdragna processer eller förhandlingar, utan det enda som behövs är ett telefonnummer, en e-postadress och ett BankID. Vi svarar på din ansökan via e-post och betalar ut pengarna rakt till ditt konto. 

Vem kan låna pengar akut?

För att få ett lån från Komplett Bank kräver vi ett par saker av dig. Du behöver vara minst 20 år gammal och folkbokförd i Sverige sedan minst 3 år tillbaka. Du behöver även ha en regelbunden inkomst och vara utan betalningsanmärkningar och inkassoskulder. Vid lån av större summor och i de fall där vi anser det vara befogat kan vi begära att få dina löne- och skatteuppgifter kontrollerade. 

Hur mycket pengar kan jag låna akut?

Komplett bank erbjuder lån mellan 10 000 och 500 000 kronor. Du kan låna pengar från oss utan säkerhet. Du behöver heller ingen borgensman. Utifrån en kreditbedömning avgörs hur mycket pengar du blir beviljad att låna. Du kan även ta ut mer pengar inom din beviljade låneram i ett senare skede ifall behov uppstår. På detta sätt undviker du att behöva ta ytterligare ett lån. Räntan på våra lån ligger alltid mellan 4,9% och 19,9%. I lånebeslutet som vi skickar till din e-post berättar vi vad den slutgiltiga räntan på just ditt lån blir. 

Hur betalar jag tillbaka pengarna?

Det kan kännas skrämmande att ta ett lån. Kommer jag att ha råd att betala tillbaka lånet? Blir månadskostnaderna väldigt höga? Den här typen av frågor är vanliga att ställa sig när man står inför att ta ett lån. Hos Komplett bank har vi inga höga månadskostnader. Vi har en flexibel amortering. Det innebär att du betalar tillbaka lånet enligt din egen avbetalningsplan. Det finns ingen på förhand bestämd summa som du varje månad är tvungen att betala av på lånet. Vi kräver ingen förklaring ifall du behöver en eller flera amorteringsfria månader. Det enda vi kräver av dig är att du varje månad betalar det fakturerade minimibeloppet, bestående av räntor och avgifter.