Till innehållet
Var god vänta

Så här ansöker du om lån hos Komplett bank

Ansök om lån hos Komplett Bank. Befinner du dig i en livssituation där du är i behov av mera pengar för att skaffa dig det lilla extra? Drömmer du om en ny bil, en resa eller har du något annat behov som inte går att uppnå med din nuvarande ekonomi? Att låna pengar har aldrig varit så lätt som det är nu. Hos Komplett Bank erbjuder vi våra kunder snabba, enkla och pålitliga lösningar i form av ett Flexibelt Lån. Det tar endast några minuter att göra en ansökan här på våra sidor och vi behandlar din ansökan genast. I bästa fall får du svar på din ansökan redan samma dag och om allt är i ordning kan du med lite tur få pengarna på kontot samma dag. 

Hur funkar det att låna pengar?

Det kan ofta kännas som ett stort steg att låna pengar om man aldrig gjort det förr. Det är mycket ny information som skall tas in och behandlas. Man stöter på termer som nominell ränta och effektiv ränta, lån med eller utan säkerhet, snabblån, blancolån, privatlån, amorteringskrav, behandlingsavgifter och så vidare. Det är givetvis viktigt att man bekantar sig med alla olika lånealternativ för att säkerställa att man får precis det lån som passar det egna behovet och till rätt pris. Det viktigaste av allt: ansök om lån för att veta vad du får! Det kan bli väldigt otrevligt att i efterhand upptäcka att lånet för med sig överraskningar i form av avgifter eller krav som du inte vetat om.

Vad menas med lån utan säkerhet?

Hos Komplett Bank har vi därför gjort det enkelt för våra kunder. Vi erbjuder ett Flexibelt Lån mellan 10 000 - 500 000 kronor utan säkerhet. Ett lån utan säkerhet betyder att banken inte kräver att du sätter något i pant för ditt lån till skillnad från ett lån med säkerhet där banken kräver en garanti för lånet. Säkerheten utgörs oftast av det man ska ha pengarna till, dvs. bilen, huset eller något annat. Hos Komplett Bank behöver du heller inte någon kontantinsats för ditt lån. Flexibelt Lån tillåter dig att välja själv när och hur du amorterar på lånet. Om du någon månad väljer att inte amortera alls så går även det för sig. Då betalar du endast ränta och den månatliga avgiften som hör till lånet. 

Hur lånar jag pengar på snabbast sätt?

Ansök om lån snabbt och smidigt på våra hemsidor. Du måste vara minst 20 år, folkbokförd i Sverige och utan betalningsanmärkningar och inkassoskulder. Du ska också ha en fungerande e-postadress som vi kan skicka all nödvändig information till. Om du uppfyller dessa krav så kan du göra din ansökan genast. Du får ett svar direkt när vi har behandlat din ansökan. Att låna pengar via Komplett Bank är både snabbt, smidigt och flexibelt, för att möta alla dina behov.