Till innehållet
Var god vänta

Låna pengar och få besked direkt

När du ska låna pengar från Komplett Bank får du ett besked direkt. När man ska låna pengar vill man helst ha ett besked direkt, det kan vara frustrerande att vänta i många dagar innan man får se sitt lånebeslut. Detta förstår vi här på Komplett Bank och vi har satsat på en snabb och smidig låneprocess. När du har fyllt i och skickat in en ansökan behandlas den direkt och beskedet skickas rakt till din e-post, du kan till och med få pengarna på kontot samma dag. Det behövs heller ingen säkerhet för att kunna låna pengar hos Komplett Bank.

Låna pengar och få ett besked direkt

Komplett Banks Flexibelt Lån kan sökas efter eget behov från 10 000 kr till 500 000 kr. Lånets återbetalningsvillkor är flexibla och kundvänliga. Det skönaste är att ansökan kan göras när som helst, var du än befinner dig, så länge som du har en fungerande internetanslutning och en apparat som kan kopplas till nätet. Det är väldigt viktigt att du ger oss en e-postadress som du använder aktivt. Till den skickas ditt besked, men också all övrig kommunikation angående ditt lån kommer att ske via e-post.

 

Varför vill man ha besked direkt?

När man ska låna pengar finns det oftast en orsak till det. Ibland kan det handla om att en plötslig utgift måste täckas och då är det väldigt viktigt att man får ett besked direkt när man tänkt låna pengar. Också när man söker finansiering för exempelvis en renovering eller bil kan ärendet vara brådskande. När man är i behov av en ny bil för att kunna ta sig till jobbet eller skjutsa barnen till deras hobbyn vill man ha pengarna så snabbt som möjligt. I regel är det ju alltid skönare att få ett besked direkt än att behöva vänta och grubbla över om man kommer att få pengarna man behöver eller inte och till vilka villkor man kan låna.

 

Komplett Bank erbjuder en flexibel lösning för dig som vill låna pengar direkt

Komplett Bank är för dig som vill låna pengar direkt och vill ha en pålitlig kreditgivare som erbjuder en flexibel lösning för dig. Du kan låna upp till 500 000 kronor mycket enklare än någonsin förr. Låneansökan sker helt via nätet. Godkännandet av din låneoffert kan du också göra elektroniskt. Du kan ha pengarna på kontot samma dag som du gör en låneansökan. Komplett Banks lån går enkelt och snabbt att ansöka om och har alltid en nominell ränta mellan 4,9% - 19,9%. Du får också en flexibilitet i din återbetalning och fortsatta låneärenden eftersom du lägger själv upp din återbetalningsplan och tillåts hålla amorteringsfria månader då du själv vill. Du kan också låna på nytt inom den låneram du får.


Låna pengar - beskedet kommer direkt

Nu är det slut på invecklade och långa låneprocesser som kan sluta med att du inte överhuvudtaget ens får ett lån. Fyll i en ansökan här på webben, skicka in den och få ett besked direkt. Att låna blir inte enklare. Skicka din ansökan redan idag så svarar vi dig om du kan låna eller inte.