Till innehållet
Var god vänta

Lån för dig som vill ha svar direkt

Du kan redan nu ansöka om lån, svar kommer direkt till din e-post. På Komplett Bank fyller du i en ansökan på bara några minuter och svaret kommer omedelbart. Du behöver ingen säkerhet för lånet. Det är bara att fylla i det belopp du önskar låna, dina person- och kontaktuppgifter, och sedan skicka in ansökan. Vi svarar dig direkt med ett preliminärt lånebeslut. Vi kan eventuellt begära ytterligare dokumentation i form av till exempel din lönespecifikation. Alla dokument vi kan komma att behöva skickas in elektroniskt.

Vi har satsat på en modern låneprocess där det ska vara så enkelt som möjligt för kunder att få ett förmånligt lån men utan att det ska behöva ta så vansinnigt länge. Det har blivit populärt att ta olika sorters snabb- och smålån när man vill ha svar och pengar direkt, men dessa lån kan vara allt annat än förmånliga för låntagaren. Komplett Banks Flexibelt Lån erbjuder en väldigt vettig lösning. På Komplett Bank satsar man på att låntagaren ska kunna låna pengar direkt, med gynnsamma villkor.

Ansök om lån på nätet och få svar direkt

Det snabbaste sättet att söka lån är att göra en ansökan på nätet. Du kan söka upp till 500 000 kronor i lån med ansökan som finns på den här sidan. Det tar endast en kort stund att fylla i ansökan och du får ett svar direkt. Du behöver bara ett telefonnummer, en e-postadress och BankID. Komplett Banks Flexibelt Lån är ett lån utan säkerhet, så det behövs ingen egendom som garanti eller släktingar som går i borgen för dig.

Såhär söker du Flexibelt Lån:

Flexibelt Lån är lånet för dig som vill ta ett lån och få svar direkt på din låneansökan. Fyll i lånebeloppet du önskar ansöka om, dina egna uppgifter och dina bruttoinkomster. Tryck på ‘’Skicka ansökan’’ - ett svar på din låneansökan skickas direkt. I det preliminära lånebeslutet får du information om nödvändiga dokument som vi kan komma att be om, dessa laddar du upp via en länk. När dokumenten är kontrollerade och en totalbedömning är gjord får du ditt slutliga beslut. När du har signerat kontraktet med BankID kan du ta ut lånet. Med lite tur är hela processen färdig och pengarna på ditt konto redan under samma dag.

För att kunna ansöka om lån hos Komplett Bank måste du:

  • Ha fyllt 20 år
  • Vara folkbokförd i Sverige minimum senaste 3 åren
  • Ha regelbundna inkomster
  • Ha kredituppgifterna i ordning dvs. du saknar registrerade betalningsanmärkningar

Ta ut samma lån även i framtiden

Du kan ta ut det lån som har beviljats dig igen efter att du har betalat tillbaka det. När du söker Flexibelt Lån får du en kreditram, vilket är ett mått på det maximala lånebelopp du kan ta ut. Inom denna låneram får du fritt ta ut och betala tillbaka pengar enligt ditt personliga behov. När du har amorterat på ditt lån, blir beloppet du har betalat tillbaka tillgängligt för att tas ut på nytt.

Om du till exempel har blivit beviljad och tagit ut ett lån på 120 000 kronor och sen betalat tillbaka hälften av det så har du 60 000 kronor till ditt förfogande igen. Detta är en användbar egenskap eftersom lånet kan användas som en buffer för oväntade utgifter. Du behöver såklart heller inte betala för tom luft, räntan beräknas endast på den delen av lånet som du har tagit ut.