Till innehållet
Var god vänta

Lån direkt på kontot

Behöver du få ett lån direkt på kontot? Sök Komplett Banks Flexibelt Lån, så kan du få pengarna redan samma dag som du gör en ansökan.

Flexibelt Lån är en verkligt flexibel finansieringslösning som passar många olika behov. Det kan handla om ett tillfälligt eller kontinuerligt behov, antingen litet eller stort. Lånet kan användas till att förverkliga långvariga drömmar eller för att finansiera oväntade utgifter.

Komplett Bank beviljar lån från 10 000 kronor ända upp till 500 000 kronor. Variationen i lånebeloppet gör Flexibelt Lån till ett bra alternativ för många ändamål och anskaffningar. Vare sig du planerar att förverkliga din drömresa eller renovera köket så täcker lånet den del av budgeten som fattas eller till och med hela budgeten. För att söka om Flexibelt Lån behöver du inte någon säkerhet eller borgensman - du måste bara vara 20 år gammal och folkbokförd i Sverige sedan minst 36 månader. Vi förutsätter även regelbundna inkomster och en god kreditvärdighet hos våra sökande.

Lån direkt på kontot - förmånligt och flexibelt

Som namnet antyder så är Komplett Banks lån ett flexibelt alternativ för lånesökande. Efter att du har ansökt om ett lån kan du få pengarna direkt på kontot redan under samma dag. När du har planer på att låna pengar direkt måste du vara uppmärksam. Om du tänker ta ett privat- eller konsumtionslån, lönar det sig att jämföra egenskaper och villkor hos olika lån. Ett snabbt lån kan innebära höga kostnader. Det lönar sig speciellt att vara uppmärksam på kreditgivarens räntenivåer, då de ibland kan vara höga. Detta är inte fallet med Flexibelt Lån: Komplett Banks nominella ränta är alltid 4,9 - 19,9%, vilket är en väldigt konkurrenskraftig räntenivå. Man betalar endast ränta för den del av lånebeloppet man tar ut, inte för hela summan som man blivit beviljad.

En flexibel kreditram

Då du sökt om Flexibelt Lån blir du beviljad en kreditram som du kan låna inom. Ramen har en övre gräns, men du måste inte ta ut all kredit du blir beviljad. Med en låneram på 100 000 kr kan du ta ut 50 000 kr och låta 50 000 kr stå som en tillgänglig och kostnadsfri buffert. Du kan dessutom ta ut ännu mer pengar efter att du har betalat tillbaka på lånet. Om du exempelvis blir tilldelad en kreditram på upp till 20 000 kr och använder 10 000 kr och betalar tillbaka det så har du igen hela ramen på 20 000 kr till ditt förfogande. På så vis har du alltid ett lån du kan använda på nytt. Du behöver inte göra en ny låneansökan utan kan alltid utnyttja det lån du redan har.

Återbetalningstiden för lånet är inte begränsad. Som kund får man bestämma när och i hur stora rater man vill korta av på lånet. Flexibelt Lån har ingen förutbestämd plan som måste följas. Lånetiden har ingen övre gräns men måste förr eller senare betalas tillbaka i sin helhet. Detta betyder att du kan hålla så många amorteringsfria månader som du vill eller behöver! De enda obligatoriska betalningarna du måste göra är lånets avgifter och räntan som du också endast betalar för den del du tagit ut. Några övriga fasta avgifter eller kostnader behöver man inte oroa sig för.

Lån direkt på kontot redan under samma dag

Låneprocessen på Komplett Bank är extremt enkel och så smidig som möjligt. Ansökan görs här på nätsidan. Du får en preliminär låneoffert till din e-post som du antingen kan godkänna eller avslå. Komplett Bank kan också eventuellt fråga efter en kopia av din lönespecifikation. Den skickas in elektroniskt via en länk du mottar. Efter att dokumentationen är kontrollerad kommer det slutliga lånebeslutet och offerten som du kan skriva under med BankID. Komplett Banks låneprocess är så finslipad att du i bästa fall kan få pengarna redan samma dag som du skickar oss en ansökan.