Var god vänta

Lån direkt med lång betalningstid

Lån direkt från Komplett Bank med lång betalningstid

Man kan också få ett lån direkt med en lång betalningstid. Flexibelt Lån från Komplett Bank är ett amorteringsfritt lån, som har en så lång betalningstid som du själv vill. Lånets betalningstid påverkas av hur du vill amortera på ditt lån. Ett amorteringsfritt lån innebär att du kan hålla amorteringsfria månader så ofta som du själv vill. Månatligen fakturerar vi endast lånets ränta och avgifter, så du väljer själv hur mycket du betalar av, om du alls gör det. Det går snabbt att få ett lån från Komplett Bank, du kan göra en ansökan enkelt och snabbt direkt på nätet.

 

Lån direkt under samma dag

Flexibelt Lån med amorteringsfrihet är ett snabbt lån att få. Du kan få pengarna på kontot samma dag som du gör en ansökan. Lånet blir redo för utbetalning senast vid det tillfälle som vi har kontrollerat den lönespecifikation som kan skickas in via nätet. I vissa fall behöver informationen inte skickas in för att kontrolleras, detta kan bero t.ex. på storleken på lånet du söker. I bästa fall kan det alltså ta endast en dag eller mindre att få ett lån. Hastigheten beror också på att du kan göra ansökan från början till slut på nätet. Du behöver inte boka något möte eller vara begränsad av några öppethållstider, du kan ansöka om ett lån då när du har tid för det. Vi begär heller ingen säkerhet eller borgensman för lånet. På så vis sparar man tid på både ditt och vårt håll, du behöver inte lägga ner tid på att hitta en lämplig säkerhet och vi behöver inte kontrollera den.

 

Lån direkt med lång betalningstid helt och hållet via nätet

Processen för att söka lån är väldigt enkel och snabb. Först fyller du i en ansökan på nätet, ansökningsformuläret hittar du på denna sida. Efter att ha skickat in en ansökan får du en låneoffert direkt. I samband med offerten kan vi vid behov begära en lönespecifikation av lånesökanden. Dokumenten går att skicka in via vår nättjänst. Vi kontrollerar ännu dokumenten och efter det är ansökningsprocessen klar. Vi skickar den slutliga offerten och en lånesökande kan då godkänna den om den är till belåtenhet. Lånekontraktet går att signera elektroniskt med BankID. Efter att ha gett en signatur kan pengarna tas ut direkt. 

 

Varför lönar det sig att välja ett lån från Komplett Bank?

När du behöver låna pengar direkt så är Komplett Bank en pålitlig kreditgivare som kan ge ett lån snabbt och till bra villkor. Flexibelt Lån från Komplett Bank är inte bara snabbt att få och flexibelt i sin återbetalning utan har också många andra fördelar. Komplett Bank har alltid en förmånlig ränta på mellan 4,9 och 19,9%. Räntan räknas alltid skilt ut för varje sökande, din egen räntesats kan du kolla i din låneoffert. 

Komplett Banks lån är flexibel med återbetalningen och ger dig en efterlängtad frihet till planeringen av din personliga ekonomi. Du blir tilldelad en låneram som du kan ta ut och betala tillbaka pengar inom, precis hur du själv vill. Detta betyder att du kan ta ut de pengar du betalat tillbaka på lånet på nytt.