Till innehållet
Var god vänta

Lån direkt med lång betalningstid

Man kan få ett lån direkt med en lång betalningstid. Flexibelt Lån från Komplett Bank är ett amorteringsfritt lån, som har en så lång betalningstid som du själv vill. Lånets betalningstid påverkas av hur du vill amortera på ditt lån. Ett amorteringsfritt lån innebär att du kan ha amorteringsfria månader så ofta som du själv vill. Månatligen fakturerar vi endast lånets ränta och avgifter, så du väljer själv hur mycket du betalar av, om du alls gör det. Det går snabbt att få ett lån från Komplett Bank, du kan göra en ansökan enkelt och snabbt direkt på nätet.

Lån direkt utbetalat samma dag

Flexibelt Lån med amorteringsfrihet är ett snabbt lån att få. Du kan få pengarna på kontot samma dag som du gör en ansökan. Lånet blir redo för utbetalning efter att eventuella dokument har kontrollerats och det har gjorts en helhetsbedömning av din ansökan. I bästa fall kan det alltså ta endast en dag eller mindre att få ett lån. Hastigheten beror också på att du kan göra ansökan från början till slut på nätet. Du behöver inte boka något möte eller vara begränsad av några öppettider, du kan ansöka om ett lån när du har tid för det. Vi begär heller ingen säkerhet eller borgensman för lånet. På så vis sparar man tid på både ditt och vårt håll, du behöver inte lägga ner tid på att hitta en lämplig säkerhet och vi behöver inte kontrollera den.

Lån direkt med lång återbetalningstid

Processen för att söka lån är väldigt enkel och snabb. Först fyller du i en ansökan på nätet, ansökningsformuläret hittar du på denna sida. Efter att ha skickat in en ansökan får du en låneoffert direkt. I samband med offerten kan vi vid behov även komma att begära din lönespecifikation, som skickas in via vår nättjänst. Vi kontrollerar dokumenten och gör en helhetsbedömning av din ansökan, efter det är ansökningsprocessen klar. Den slutliga låneofferten fastställs och godkänns om den är till belåtenhet. Avtalet signeras elektroniskt med BankID. Därefter kan pengarna betalas ut direkt till ditt angivna konto. Så enkelt är det att låna pengar direkt på kontot och dessutom med en lång återbetalningstid.

Varför lönar det sig att välja ett lån från Komplett Bank?

När du behöver låna pengar direkt så är Komplett Bank en pålitlig kreditgivare som kan ge ett lån snabbt och till bra villkor. Flexibelt Lån från Komplett Bank är inte bara snabbt att få och flexibelt i sin återbetalning utan har också många andra fördelar. Komplett Bank har alltid en förmånlig ränta på mellan 4,9 och 19,9%. Räntan sätts alltid individuellt för varje sökande, din egen räntesats kan du kolla i din låneoffert.

Komplett Banks lån är flexibelt med återbetalningen och ger dig en efterlängtad frihet till planeringen av din personliga ekonomi. Du blir tilldelad en låneram som du kan ta ut och betala tillbaka pengar inom, precis hur du själv vill. Detta betyder att du på nytt kan ta ut de pengar du betalat tillbaka på lånet.