Var god vänta

Direktlån

Direktlån passar för dig som behöver pengar med en kort tidtabell. Många orkar inte vänta på att de ska få ett svar från banken angående deras låneansökan. Visst låter det skönt att inte behöva springa på ett bankkontor och fylla i en massa dokument och förhandla om lånevillkor. Nu behöver du inte yra runt eller vänta flera dagar på att få svar från banken. Med ett direktlån kan du göra låneansökan online och få svar omedelbart. Gör dig själv bekväm, bekanta dig med fördelarna och fyll sedan i en låneansökan direkt här på vår sida.

 

Direktlån

Fördelarna med direktlån

Den största fördelen är såklart snabbheten. Ett besked på din låneansökan skickas direkt efter att du skickat in den. På Komplett Bank kan du dessutom ha pengarna på ditt konto redan samma dag som du gör en låneansökan. Att få ett lånebesked snabbt och att ha möjligheten att få pengarna omedelbart är väldigt viktigt ifall man är i akut behov av pengar. Med en snabb och smidig låneansökningsprocess ser vi till att ingen behöver stå länge och fundera över hur det står till med låneansökan.

När du tar ett direktlån på nätet har du fördelen att få göra din låneansökan i lugn och ro, precis då när du själv vill. Man behöver inte känna någon press och kan i lugn och ro bekanta sig med vad som krävs av en sökande och sen fylla i formuläret med omsorg. När du får ett positivt svar på din ansökan får du samtidigt ett låneavtal som du kan signera med BankID. Då kan du ta all tid på dig som du behöver och noggrant bekanta dig med lånevillkoren innan du skriver på, så att du vet vilka lånevillkoren är.

 

Snabb utbetalning och bra lånevillkor från Komplett Bank

När du vill låna pengar snabbt direkt på kontot (https://www.komplettbank.se/lana/lana-pengar/lana-pengar-direkt-pa-kontot/) så är Komplett Bank ett säkert och gynnsamt alternativ. På Komplett Bank erbjuder vi lånevillkor som passar för alla. Vi strävar efter att kunna ge ut våra lån direkt, även i stora summor, och till lånevillkor som gynnar våra kunder. Vår nominella ränta ligger inom 4,9% - 19,9% och bestäms skilt för varje sökande. Avgifterna som tillkommer är också låga och då hålls den effektiva räntan inom en väldigt rimlig nivå.

På Komplett Bank behöver du inte oroa dig för att du söker ett lånebelopp som antingen är för litet eller för stort. När du söker om ett lån så blir du tilldelad en låneram som du själv får låna inom. Nu behöver du inte oroa dig över att du har för lite pengar och samtidigt undviker du att ta ett onödigt stort lån som har högre räntekostnader än vad som är nödvändigt. Du betalar endast för den del av ramen du väljer att ta ut som lån.


Amorteringsfriheten säkrar din sinnesro

En till orsak till varför det lönar sig att välja ett lån från Komplett Bank är möjligheten att hålla amorteringsfria perioder. Om det någon månad finns knapert med pengar och det ser ut som att du inte kommer att klara av att göra en amortering så behöver du inte ta stress över det. Vi erbjuder ett obegränsat antal amorteringsfria månader, året om. 

Med ett lån från Komplett Bank säkrar du även framtida anskaffningar. Du har möjligheten att lämna en del av din låneram outnyttjad. Varje gång du amorterar så går den summan tillbaka till ditt eget lån som pengar du kan ta ut igen om du så vill.