Var god vänta
Minimum att betala per månad (exempel med 8,9 % nominell ränta)

Låna pengar direkt

Ett behov av att låna pengar direkt kan uppstå när som helst. Det är lätt hänt att man plötsligt är utan pengar då man vill förverkliga något eller behöver extra finansiering för en oväntad utgift. När du vill låna pengar direkt finns det en mängd kreditgivare som erbjuder lån som går att få direkt. Det kan vara lockande att ta ett snabbt lån, som till exempel sms-lån. Denna typ av lån kan dock bli väldigt dyra för låntagaren. Låneperioderna och löptiderna kan vara extremt korta. Det kan handla om små lånebelopp men räntan på lånen kan bli skyhög och då finns risken att du slutligen betalar alldeles för mycket för ditt lån. Vissa kreditgivare kan locka med en räntefri period varefter räntan blir omåttligt hög.

Som tur är behöver man inte vända sig till dyra lån. Hos Komplett Bank kan du låna pengar direkt utan att behöva oroa dig över ogynnsamma lånevillkor. Vi strävar efter att erbjuda den mest flexibla konsumentkrediten på marknaden. Att ansöka om lån hos oss går extremt snabbt. Vår ansökan görs elektroniskt, helt och hållet via nätet.

Låna pengar direkt med privatlån eller sms-lån?

När man ska låna pengar direkt är det bästa alternativet att ta ett lån som man inte behöver säkerhet till. Lån utan säkerhet går att ansöka om online. Populärt i dagens läge är både privatlån och sms-lån. Men vilket lån ska man välja? Här kommer lite information till dig så du kan dra en slutsats.

Privatlån

Privatlån är ett lån utan säkerhet som har en lång löptid med en låg ränta och månadskostnad. Privatlån kan man få på upp till 500 000 kronor, minsta lånebeloppet som erbjuds som privatlån beror på kreditgivaren. Om du väljer att ha en lång löptid på privatlån blir den totala kostnaden för lånet högre än om du betalar tillbaka lånet i en snabb takt. Man får fritt välja hur man använder pengarna, kreditgivare kräver oftast inte någon redogörelse över användningen. Privatlån är snabba att få och är ett säkert sätt att få en förmånlig ränta och gynnsamma lånevillkor. Lånet lämpar sig bra även till större anskaffningar som t.ex. en ny bil eller en renovering.

Sms-lån

Sms-lån kräver inte heller någon säkerhet men har en kort löptid och lånebeloppen brukar vara låga och inte högre än 40 000 kr. Sms-lån är till för att låna pengar direkt när man behöver lite extra pengar på grund av en oväntad utgift. Räntemässigt är lånet dyrt. De effektiva räntorna kan bli hundratals procent. Många får problem med återbetalningen av denna typ av lån. En försening av återbetalningen leder till att man som kund erbjuds en förlängning vilket ökar kostnaden. Tar du ett lån av denna typ ska du vara säker på att du klarar av att betala tillbaka det.

Låna pengar direkt med ett Flexibelt Lån från Komplett Bank

Att låna pengar direkt är något många vill. När ett plötsligt pengabehov överraskar en och man inte har besparingar så är ett lån en lösning som många väljer. När man har möjligheten att låna pengar direkt så kan man förverkliga sina drömmar eller sköta oväntade utgifter snabbt och effektivt. Komplett Banks Flexibelt Lån är ett 10 000 - 500 000 kronors privatlån som man ansöker om via nätet. Det behövs ingen säkerhet för lånet. I bästa fall är det möjligt att få pengarna på kontot redan under samma dag. Vi behandlar din ansökan omedelbart efter att du fyllt i och skickat in den till oss. Du får svar direkt på om du kan få lån eller inte och vilken summa vi kan erbjuda dig. Vi kan komma att fråga efter en kopia av din lönespecifikation och tillsammans med övriga uppgifter ligger den då till grund för en kreditbedömning. Bekanta dig med Flexibelt Lån och ansök om lån redan idag!

Låna pengar direkt och få unika förmåner

När du ska låna pengar direkt så finns risken att du stöter på lån som inte har så bra förmåner. Vi på Komplett Bank anser att man ska ha möjlighet till att låna pengar direkt men utan att bli tvungen att betala skjortan av sig senare. Den nominella räntan på våra lån är 4,9 - 19,9 %. Den slutliga räntan, och effektiva räntan får du veta i ditt personliga lånebeslut. Komplett Banks Flexibelt Lån har rörlig ränta och räntan kan därmed komma att förändras. Om förändringen i ränta eller andra avgifter är till kundens nackdel skickas en varsel ut med minst 6 veckors förvarning.

Förmånerna med Flexibelt Lån är att du själv bestämmer över din återbetalning och du får fritt låna inom den låneram du blir tilldelad då du söker lån. Vi har ingen strikt återbetalningsplan, du kan betala tillbaka lånet i den takt du vill och klarar av. Kom ihåg att du sparar i totala kostnader genom att betala tillbaka lånet i en snabbare takt. Med Komplett Banks lån får du också ta ut, betala tillbaka och ta ut på nytt inom den kreditram du får. Att låna pengar direkt från Komplett Bank är lätt och det är få kreditgivare som kan erbjuda likadana förmåner åt sina kunder.

Vem kan låna från Komplett Bank?

För att kunna söka lån hos Komplett Bank ska du ha fyllt 20 år, sakna registrerade betalningsanmärkningar och vara folkbokförd i Sverige sedan minst 36 månader tillbaka. Vi förutsätter också en regelbunden inkomst. Du kan också ansöka om lån som student eller pensionär med samma förutsättningar.

Varför låna pengar direkt från Komplett Bank?

Hos Komplett Bank får kunden njuta av en hel del förmåner. Nedan finns ett sammandrag av förmånerna och orsaker varför det lönar sig att låna från Komplett Bank.

  • Möjlighet till ett stort lånebelopp. Lånebeloppet är från 10 000 kr till 500 000 kr.
  • Kort och enkel låneprocess som görs online. Ingen säkerhet eller borgensman behövs. Du behöver inte lämna hemmet en enda gång för att få lån.
  • En förmånlig ränta jämfört med andra sätt att låna pengar direkt.
  • Flexibilitet i avbetalningen och möjlighet att ta ut mer pengar vid behov.

När man ska låna pengar direkt vill man göra det från en pålitlig kreditgivare. Komplett Bank har i många år erbjudit lån åt konsumenter i Norge som vill ha ett lån direkt och samtidigt få en oerhörd flexibilitet gällande lånets återbetalning. Komplett Bank är också sedan februari 2017 aktiva i Finland. I Sverige har verksamheten varit igång sedan början av 2018. Gör som tusentals andra redan gjort, ta en av de mest flexibla konsumentkrediterna på marknaden. Skicka in en ansökan så kan du få pengarna direkt idag.