Var god vänta
Minimum att betala per månad (exempel med 8,9 % nominell ränta)

Lån utan säkerhet

Komplett Banks lån utan säkerhet är en vettig och snabb finansieringslösning då man är i behov av pengar. För att ansöka om lån så behöver man inte uppge en säkerhet eller ha någon som går i borgen för lånet. Komplett Banks lån utan säkerhet är även ett amorteringsfritt lån, vilket betyder att man inte måste amortera på lånet varje månad. Om du så vill så behöver du endast betala lånets räntor och avgifter. Du kan alltså själv helt och hållet bestämma när du vill amortera på ditt lån. Lånet kan du ansöka enkelt via nätet och du har möjligheten till ett lån mellan 10 000 och 500 000 kronor.

Lån utan säkerhet

 

Fördelar med lån utan säkerhet

Ett lån utan säkerhet kan du välja att använda hur du vill. Du kan köpa en bil, motorcykel, båt eller göra en omfattande renovering hemma. Att inte behöva ha en garanti för ditt lån snabbar upp låneprocessen i en betydande grad. Utöver det har Komplett Banks lån många andra bra förmåner. Läs vidare för att bekanta dig mera med vad vi riktigt erbjuder.

 

Med ett lån utan säkerhet kan du ha pengarna på kontot samma dag

När man ska låna pengar har man många alternativ att välja mellan. Det går enkelt och snabbt att ansöka och få lån utan säkerhet från Komplett Bank. Att söka lån med säkerhet är alltid en längre process då man också måste kontrollera låntagarens säkerhet innan man kan godkänna låneansökan. Att hitta en lämplig borgensman går inte nödvändigtvis heller så lätt. Däremot kan du med ett lån utan säkerhet i bästa fall ha pengarna på ditt konto samma dag som du skickar in din ansökan.

Med ett lån utan säkerhet kan du behändigt finansiera allt som kräver mer pengar för att kunna förverkligas. Du kan använda pengarna till att skaffa en ny bil, ordna bröllop, åka på semester med hela familjen eller göra en omfattande köksrenovering. Med ett lån utan säkerhet från Komplett Bank så förverkligar du enkelt alla tänkbara drömmar.

 

Ansök om lån utan säkerhet enkelt på nätet

Att ansöka om ett lån utan säkerhet är enkelt. Man behöver inte fundera när man kunde tänkas hinna åka till banken under deras korta öppettider för att prata om att ta ett lån. Inga långa låneförhandlingar krävs för att ansöka om lån utan säkerhet. Du kan göra en ansökan direkt via formuläret här på vår sida. Fyll i dina uppgifter och skicka in en ansökan, du får ett låneerbjudande efter en kort stund. Att fylla i formuläret tar inte länge. Pengarna kan tas ut direkt då vi kontrollerat alla nödvändiga uppgifter, i bästa fall sker det under samma dag.

 

 


Du kan ta ut pengar på nytt

Komplett Banks lån utan säkerhet går att ta ut på nytt när man behöver det. När du ansöker om ett lån blir du tilldelad en låneram inom vilken du kan ta ut pengar och amortera, enligt hur du själv vill. Till exempel den del av lånet som du redan har betalat tillbaka har du möjlighet att ta ut på nytt utan att du behöver göra en ny låneansökan. Nu måste du exempelvis inte på förhand börja stressa upp dig om lånet du har tagit kommer att täcka alla kostnader för en renovering. Ett lån utan säkerhet från Komplett Bank ger dig en länge efterlängtad flexibilitet i ekonomiplaneringen.