Till innehållet
Var god vänta

Låna till utbildning

En utbildning är något som det lönar sig att satsa på, du kan låna till utbildning för att få den kompetens du vill ha. Det finns en massa kurser man kan gå för att höja sitt värde på arbetsmarknaden. Man kan också skaffa sig en hel yrkeskompetens via någon privatutbildning. Jämfört med till exempel högskolor och universitet så blir man dock tvungen att själv betala för dessa utbildningar. Tyvärr brukar inte heller denna typ av utbildningar berättiga en till stöd från CSN. För att man ska ha råd med utbildningen kan man behöva ta ett lån.

När man har hittat en jätteintressant kurs eller ett yrke man brinner för och vill utbilda sig till så är det inte konstigt att ta ett lån för att förverkliga sin dröm. En utbildning är alltid en investering som betalar tillbaka sig i det långa loppet. Det lönar sig inte att spara in på det man brinner för. Därför är det kanske inte alls så dumt att låna till utbildning. Det kan både höja dina chanser till en högre inkomst och förbättra din livskvalitet. När du gör något du gillar får du mera glädje i arbetet.

Förverkliga din dröm och låna till utbildning

Hur ska man låna till utbildning?

Nu tänker du kanske att vilket är då det bästa sättet att låna till utbildning. Någon kanske lånar från släkt eller vänner, men det är kanske inte så trevligt att fråga sina bekanta om pengar. Ett privatlån eller ett lån utan säkerhet kan vara något för dig som vill låna för en utbildning. Man behöver inte heller någon borgensman för lånet eller lägga något i pant. Komplett Bank erbjuder lån från 10 000 till 500 000 kr. Med våra lånebelopp kan man täcka kostnaderna för många olika utbildningar på marknaden så du får den kompetens du vill ha.

Du kan skicka in en ansökan till Komplett Bank när som helst. Ansökan görs via nätet. Fyll i formuläret du hittar här på vår sida så svarar vi dig direkt. Du kan godkänna en låneoffert på nätet med BankID och få pengarna rakt till ditt konto. Enkelt och snabbt - jämfört med de traditionella bankernas utdragna låneprocesser och pappersbuntar. 


Ett lån du själv bestämmer över

Komplett Banks lån har amorteringsfrihet. Du behöver alltså inte göra amorteringar varje månad. Så länge som du betalar dina räntor och avgifter så kräver vi inte att du betalar av på lånet. Du får själv välja att göra amorteringar när det är lämpligast för dig. Månadskostnaderna blir väldigt låga ifall du väljer att inte göra amorteringar. Räntorna och avgifterna på lånet är bland marknadens konkurrenskraftigaste.

 

Låna till utbildning och ha finansiering för framtiden

Komplett Banks lån går också att höja, men det kommer du kanske inte att behöva. På Komplett Bank blir du tilldelad en låneram du fritt får låna inom. När du betalar tillbaka en del blir den delen tillgänglig för dig att låna igen. När du går en utbildning och märker hur intressant det är så vill du kanske snart fördjupa dig ännu mera i ämnet. Om du vill vidareutbilda dig och behöver mer finansiering så får du då det enkelt med det lån du redan har.