Till innehållet
Var god vänta

Låna till sommarstuga

När man vill ha ett ställe där man kan koppla av på sommaren finns det skäl att överväga om man borde låna till sommarstuga. En sommarstuga är ett ypperligt ställe där man kan komma bort från vardagen och ladda batterierna. Efter en lång, mörk och dyster vinter krävs det lite ljus i livet. 

Låna till sommarstuga

Du har kanske alltid drömt om en sommarstuga vid en sjö eller en tjärn. Genom att låna till sommarstuga från Komplett Bank kan du nu enkelt och snabbt finansiera köpet av en sommarstuga. Komplett Banks lån lämpar sig också bra för renovering eller andra anskaffningar till sommarstugan. Många vill som tillägg till sommarstugan också ha en bastu, en brygga eller kanske en rodd- eller motorbåt att fiska ifrån.Du kan låna till sommarstuga med ett Flexibelt Lån, ett lån utan säkerhet eller hårda amorteringskrav. Flexibelt Lån är ett lån som anpassar sig till din livssituation och erbjuder mer flexibla återbetalningsvillkor än något annat lån. Nu kan du i lugn och ro njuta av din sommarstuga utan att behöva oroa dig över omåttligt höga månadskostnader. 

 

Låna 10 000 - 500 000 till sommarstuga utan säkerhet

Du kan söka om ett lån för 10 000 till 500 000 kronor direkt, utan att behöva uppge någon säkerhet för lånet. Du behöver inte fundera över när du skulle hinna till bankkontoret, eller skaffa en pant eller borgensman. Ansökan görs på nätet med ett formulär som finns på den här sidan. För att göra en ansökan behöver du en e-postadress och ett telefonnummer. 

Du får svar på din ansökan direkt. I vårt svar framkommer de villkor du kan få när du vill låna till sommarstuga.  Räntan på våra lån är alltid förmånlig och ligger mellan 4,9% och 19,9%. Du blir tilldelad en låneram som du kan låna inom. Bara du håller dig inom denna låneram kan du fritt ta ut mer pengar när du vill. I bästa fall kan du ta ut ditt lån redan samma dag, direkt när vi kontrollerat löne och -skatteuppgifterna, vilka vi begär om skilt ifall det finns behov av dem.

 

Varför låna till sommarstuga från Komplett Bank?

Pengarna är snabbt på kontot

Om den perfekta sommarstugan har hittats och du behöver pengar snabbt lönar det sig att välja Komplett Bank. Att göra en ansökan tar bara en kort stund och du får ett svar direkt. Lånet kan betalas ut genast då vi har kontrollerat de dokument vi begärt, som till exempel inkomst- och skatteuppgifter. Om allt går bra kan pengarna tas ut samma dag som ansökan har blivit gjord.

 

Du behöver inte uppge någon säkerhet

Du behöver inte ge någon säkerhet för att få lånet. Detta är en av orsakerna till att lånet är snabbt att ansöka om. Du kan äntligen glömma alla bestyr vid bankkontoret.

 

Inga amorteringskrav

Komplett Banks lån är ett lån utan amorteringskrav. Om du så vill behöver du endast betala räntor och avgifter varje månad. Antalet amorteringsfria månader du kan välja är obegränsade. Du har således en bättre möjlighet att planera din ekonomi och vid eventuella amorteringssvårigheter behöver du inte ta onödig stress över några amorteringskrav.

 

Låneexempel vid tilldelat lån på 100 000 kr under 5 år, nominell ränta 8,9 %, effektiv ränta 10,28 %, etableringsavgift 495 kr, totalt 126 971 kr. Exemplet förutsätter att lånet betalas tillbaka med lika stora månadsbelopp på 2 116 kr under 5 år.