Till innehållet
Var god vänta

Låna till resa

Det kan vara en bra idé att låna till resa när du vill upptäcka mer av världen. Kanske drömmer du om att tillbringa några vinterveckor på en paradisö mitt ute i havet, eller att kunna ta med familjen på en härlig skidsemester i den krispiga vårsolen. Kanske vill du ut och tågluffa med kompisgänget? Eller så kanske du vill segla, dyka, vandra, surfa eller bara ligga vid en pool i gassande sol med en nervkittlande deckare. Du längtar helt enkelt bort från vardagens alla måsten och förpliktelser. Du vill ha miljöombyte och suktar efter något annat än slasket och regnet. 

Om reskassan för tillfäller inte räcker till din drömsemester kan det vara en bra lösning att låna till din drömresa från Komplett bank. Hos oss får du ett flexibelt lån som hjälper dig att finansiera din drömresa.

 

Låna till resa och hoppa i vattnet från en segelbåt

Hur lånar jag till resa?

En resa ger dig nya intryck och upplevelser och du kommer tillbaka till vardagen med förnyad energi. En resa är att investera i sitt eget välmående. Men hur lånar man pengar till en resa? På vår hemsida fyller du enkelt i en ansökan. Det tar dig inte mer än några minuter och du får svar direkt. Det här ger dig gott om tid till att planera allt inför din drömresa. Du godkänner din låneoffert med ditt BankId och pengarna överförs direkt till ditt konto. Smidigare kan det knappast bli! 

Komplett bank erbjuder lån mellan 10 000 och 500 000 utan säkerhet vilket gör att du kan åka iväg på din drömresa med hjälp av oss. För att låna pengar hos Komplett bank behöver du vara 20 år fyllda och ha en regelbunden inkomst. När du ansöker om lån hos oss ger vi dig en låneram som du fritt kan låna inom. Om din resa blir dyrare än du från början tänkt dig kan du ta ut mera pengar bara du håller dig inom din låneram. På detta sätt undviker du att behöva ta ytterligare ett lån. 

Låna till resa och bestäm själv över ditt lån

Ett lån från Komplett bank har den flexibilitet som man som låntagare ofta önskar sig av sin bank. På Komplett bank har vi inga amorteringskrav. Du betalar tillbaka lånet när din ekonomi tillåter. Du kan välja att betala tillbaka ditt lån snabbt, men du kan också betala i en långsam takt om det behövs. Du måste betala räntor och avgifter varje månad, men i övrigt bestämmer du själv takten på din återbetalning. Vi på Komplett bank har väldigt konkurrenskraftiga räntor och avgifter. Räntan på våra lån ligger alltid mellan 4,9% och 19,9%. Det gör att månadskostnaden blir låg de månader du väljer att inte amortera.