Till innehållet
Var god vänta

Låna pengar till operation

Är du i behov av att låna pengar till operation? Är du i akut behov av pengar inför en kommande operation eller har du kanske planer på att skönhetsoperera dig men inte sparat ihop de pengar som krävs? Då kan vi hjälpa dig med den ekonomiska biten. Vi på Komplett Bank erbjuder nämligen lån till privatpersoner på allt från 10 000 till 500 000 kr.

Ibland kommer livet emellan och du kanske ställs inför faktumet att du måste genomgå en operation. Ifall du väljer att operera dig inom den privata sektorn och inte har någon heltäckande försäkring så kanske du är i behov av att låna till operationen. Oavsett vilken slags operation det gäller har du möjlighet att låna pengar från oss för att kunna täcka kostnaderna för operationen.

Hur går jag tillväga för att ansöka om lån till operation?

Ansökningen hos Komplett Bank är enkel och du har även möjlighet att ha pengarna på ditt konto samma dag som du ansöker. Det som är viktigt att tänka på innan du sätter in din ansökan är att du bett om att få en kostnadskalkyl från sjukhuset eller vårdinrättningen där operationen skall genomföras. Detta för att du själv får en överblick över vilka kostnader operationen medför. Detta medför även att du exakt vet vilken summa det rör sig om och du behöver då varken ta ett för stort eller för litet lån. Observera även att det inte alltid enbart är själva operationen som kostar utan räkna även med övriga kostnader, såsom narkos, vårdbehov efter ingreppet osv. När du bett om och fått din kostnadskalkyl från sjukhuset fyller du enkelt i din ansökan. Vi behöver ditt namn och dina personuppgifter. Vid en ansökan om att låna pengar till operation, lånar du pengar till ett specifikt ändamål.

Ansök om Flexibelt Lån redan idag

Skicka in din ansökan redan idag. Vi behandlar ditt ärende så snabbt som möjligt. Ansökningsprocessen för Komplett Banks Flexibelt Lån är enkel och du som kund får snabbt in pengarna på ditt bankkonto då lånet blivit beviljat. Ett Flexibelt Lån ges utan säkerhet och eftersom låneprocessen varken kräver borgensman eller säkerhet vinner du tid i ansökningsprocessen.

När du vet vilken lånesumma du är i behov av för din operation skriver du i din ansökan den lånesumma du önskar. Med Flexibelt Lån kan du välja mellan 10 000 och 500 000 kronor i lån. Ett lån till ett ändamål som en operation är inget du behöver vara rädd eller osäker inför. Att investera i sin egen hälsa och välbefinnande är den bästa investeringen.

Vi på Komplett Bank erbjuder dig även genom vårt Flexibelt Lån möjligheten att själv amortera i den takt som du har möjlighet till. Ibland har du kanske möjlighet att betala mer och ibland kanske du är i behov av amorteringsfria perioder. Ifall du väljer en amorteringsfri månad betalar du enbart ränta och avgift för lånet och kan således använda pengarna du normalt skulle ha satt på lånet till annat. Nedan kan du ögna igenom ett låneexempel för att du ska få en överblick över din kommande ränta och vilka avgifter ett lån till en operation medför.