Var god vänta

MC-lån - Låna till motorcykel

En man har tagit ett MC-lån och är ute på åktur

 

När du vill ha en motorcykel kan du ta ett MC-lån. Oberoende om du gör ditt köp från en auktoriserad handlare eller en privatperson är det ett bra val att ta ett MC-lån från Komplett Bank. När du lånar till MC redan innan du ska göra köpet så har du reda pengarna färdigt och samtidigt en bra grund till prisförhandlingar.

Ett MC-lån är vettigt då längtan till att få köra blir för stor och det inte finns några andra finansieringsalternativ. Du kan förverkliga din dröm om att köpa motorcykel med ett Flexibelt Lån, snabbt och enkelt. Dags att börja fundera på vilken som är den lämpliga motorcykeln för dig. Komplett Banks lån passar både de som vill köpa förmånliga motorcyklar eller de som vill satsa mera på sitt nya fordon.

 

MC-lån från Komplett Bank

Vare sig det handla om en begagnad motorcykel med några kilometer bakom sig, eller en splitterny hoj så kan du via Komplett Bank ta ett lån till MC för mellan 10 000 och 500 000 kronor. När du köper en ny motorcykel lönar det sig att också satsa på utrustningen. På så sätt får du den maximala njutningen av åkningen och håller dig själv skyddad i trafiken. 

 

När du tar ett lån från Komplett Bank blir du tilldelad en låneram du kan låna inom. Det är möjligt att ta ut mer pengar om du vid ett senare skede märker att du behöver mera utrustning eller om motorcykeln är i behov av reparation eller ombyggnad. Nu behöver du inte oroa dig extra om din motorcykel börjar krångla eller lämnar dig vid vägkanten. Komplett Banks Flexibelt Lån anpassar sig till alla liknande beklagliga situationer. Du kan nämligen också välja att ha en amorteringsfri månad om så behövs, vare sig det är på grund av oväntade kostnader relaterade till motorcykeln eller något annat, vi kräver inte att du redogör för hur du använder pengarna. Till din glädje så är antalet amorteringsfria månader obegränsade.

 

MC-lån via nätet

 Man ansöker om Flexibelt Lån via nätet. Att ansöka om lån går snabbt och enkelt. Det finns inga långa och invecklade steg i låneprocessen, fyll bara i ansökningsformuläret och skicka iväg din ansökan. För att göra en ansökan behövs BankID, en e-postadress som är i kraft och ett telefonnummer. Du får ett lånebeslut till din e-post så fort som möjligt. Vi begär dig skicka in ytterligare dokumentation, men det tar inte länge. När vi har kontrollerat dokumentationen så får du ett slutgiltigt lånebeslut. När du har skrivit under kontraktet med BankID så kan vi överföra pengarna, de kan finnas på ditt konto redan samma dag.

 

Vem kan låna till MC?

Förutom att du behöver BankID, en fungerande e-postadress och ett telefonnummer så kräver vi att du har fyllt 20 år och har en fast inkomst. För att kunna fylla i ansökningsformuläret på vår sida så behöver du också naturligtvis en fungerande internetanslutning. Vad du behöver göra är att fylla i formuläret och skicka in din ansökan. Vi skickar alltid låneerbjudanden som är personliga. Vår nominella ränta till exempel är mellan 4,9-19,9%. Läs noga igenom villkoren i ditt personliga lånekontrakt innan du skriver under.

 

Låneexempel vid tilldelat lån på 100 000 kr under 5 år, nominell ränta 8,9 %, effektiv ränta 10,28 %, etableringsavgift 495 kr, totalt 126 971 kr. Exemplet förutsätter att lånet betalas tillbaka med lika stora månadsbelopp på 2 116 kr under 5 år.