Till innehållet
Var god vänta

Låna till kolonistuga

Nu kan du få finansiering till kolonistuga med Flexibelt Lån från Komplett Bank. Du kan låna 10 000 - 500 000 kr och du behöver ingen säkerhet.

 

Låna till kolonistuga - få svar direkt

Har du planer på kolonistuga? Har du hittat det perfekta koloniområdet för dig? Har du redan hunnit föreställa dig hur det ska se ut i din trädgård och i din stuga? Du kanske redan har allt på det klara förutom finansieringen för din kolonistuga. Komplett Banks lån är ett lån du kan söka helt och hållet online. Ansökan hittar du här i högra kanten av sidan och det räcker med att du fyller i ansökan och skickar in den, inga besök på ett bankkontor behövs. Så fort vi får in din ansökan behandlas den direkt och vi skickar ett svarsmeddelande till din e-post omedelbart. Kom därför ihåg att ange en e-postadress du kollar regelbundet.

Innan du bestämmer dig för att låna till kontantinsats finns det några saker du behöver tänka på. Kommer din privatekonomi att klara av dina lån? Vilka inkomster och utgifter har du och blir det några pengar kvar till andra saker du vill göra? Ta inte ett större lån än du klarar av.

Som lånesökande på Komplett Bank sparar du tid genom att både ansöka och signera låneavtalet elektroniskt. Om allt går bra så kan du ha pengarna på ditt konto redan samma dag som du gjort din ansökan. Komplett Bank är ett bra alternativ för dig som bara väntar på att äntligen få lite lugn och ro och tid att ta tag i trädgården.

 

En flexibel återbetalning

Komplett Banks lån har en otroligt flexibel återbetalning. Du bestämmer själv över din återbetalningsplan. Vi skickar endast faktura som gäller ränta och månadsavgift varje månad, men du får själv bestämma hur mycket du amorterar. Du kan också välja att ha amorteringsfria månader om du så vill. Nu kan du koppla av ordentligt och njuta av din trädgård och kolonistuga när du vet att Komplett Banks lån anpassar sig enligt din vilja och dina behov.

Låna till kolonistuga och ha finansiering även till framtiden

Om inte det ursprungliga lånebeloppet räcker till eventuella förbättringar du vill göra i kolonistugan så kan du ta ut mer pengar med Komplett Banks lån. När du amorterar på ditt lån blir det du betalat tillbaka nämligen tillgängligt att ta ut igen.

För att klargöra vad vi menar: Om du har tagit ett lån på 200 000 kr och har amorterat så att du bara har 150 000 kr kvar på lånet, finns 50 000 kr på nytt till ditt förfogande om du behöver. Denna egenskap är perfekt om du t.ex. vill göra förbättringar eller nya anskaffningar också i ett senare skede. Ingen ny ansökan behövs när du vill ta ut pengarna på nytt.

Vem kan låna till kolonistuga?

För att du ska kunna låna till kolonistuga så gäller samma krav som för alla lånesökande hos Komplett Bank. Vi kräver en ålder på minst 20 år och att du är folkbokförd i Sverige sedan minst 3 år tillbaka. Du ska inte ha någon registrerad betalningsanmärkning och du ska kunna uppvisa en regelbunden inkomst. Annars är det bara en internetanslutning som behövs och så kan du komma igång med att få pengarna på ditt konto redan idag.