Till innehållet
Var god vänta

Låna till hyresfastighet och betala tillbaka i egen takt.

Låna till hyresfastighet
Skall du låna till hyresfastighet och funderar på vilket lån som bäst kunde passa för detta ändamål? Hos Komplett Bank kan du snabbt och smidigt ansöka om ett Flexibelt Lån på 10 000 - 500 000 kronor och få tillgång till pengarna redan samma dag. Behöver du pengar till en kontantinsats? Eller kanske du behöver finansiera hela köpet? Vi frågar dig inte vad du använder pengarna till! En investering i en hyresfastighet kan innebära att det i ett senare skede kan dyka upp kostnader som man initialt inte har räknat med. När du ansöker om ett lån hos oss blir du tilldelad en låneram inom vilken du kan lyfta mera pengar senare om du så behöver. Vi erbjuder också flexibla villkor för din återbetalning och kräver ingen säkerhet på lånet. Flexibelt Lån från Komplett Bank passar utmärkt för dig som vill låna till hyresfastighet.

 

Flexibelt Lån med amorteringsfria månader
Är dina inkomster eller utgifter oregelbundna vilket gör dig osäker på hur du ska kunna betala tillbaka på lånet varje månad? Eller vet du redan nu att du kommer att råka ut för stora utgifter inom en snar framtid? Flexibelt Lån från Komplett Bank tillåter dig att själv bestämma över återbetalningen. Om du av någon orsak inte kan eller vill betala tillbaka på lånet någon månad så går det alldeles utmärkt, och vi frågar dig heller inte varför. Om du väljer att inte amortera på ditt lån någon månad så behöver du endast betala räntan samt de kostnader som hör till lånet. Lånet är också flexibelt i den mening att om du märker att den summa som du tagit ut som lån av någon orsak inte räcker till, så kan du närsomhelst lyfta mera pengar så länge som du håller dig till den låneram du blivit tilldelad. Med ett Flexibelt Lån behöver du inte oroa dig för om dina inkomster räcker till för dina övriga utgifter eller till att betala tillbaka lånet på hyresfastigheten. 

Hur går det till att låna från Komplett Bank?
Hos Komplett Bank har vi förutom att ha gjort lånet så flexibelt som möjligt också prioriterat smidighet. Det tar endast några minuter att ansöka om lån här på vår hemsida. Innan du gör din ansökan kan det vara skäl att bekanta dig med vår lånekalkyl. Där kan du lära dig mera om vad olika lån för olika ändamål kan kosta dig som kund. Du kan ansöka om ett lån på mellan 10 000 - 500 000 kronor och inom den låneram du blir tilldelad kan du sen ta ut mer pengar enligt behov. När du har fyllt i din ansökan skickar vi dig ett svar med ett personligt erbjudande till den e-postadress som du angivit. När vi har behandlat din ansökan och allt är i ordning kan du i bästa fall få dina pengar på kontot redan samma dag. Skicka in din ansökan redan idag.