Till innehållet
Var god vänta

Låna till hus snabbt och smidigt

Att låna till hus kan för många kännas som ett komplicerat och osäkert projekt. Hos Komplett Bank har vi därför gjort det möjligt för dig att lätt och smidigt ansöka om ett lån som passar just dina behov. Det är en dyr investering att införskaffa ett hus och dessutom händer det sig att man som husägare planerat eller oplanerat råkar ut för ytterligare utgifter som de egna besparingarna kanske inte räcker till för. Kanske har du sålt ditt hus, och ett lån blir nödvändigt för att du skall kunna köpa ditt nya drömhem. Eller kanske du vill göra ett ekologiskt val att skaffa jordvärme till ditt hus och därför letar efter ett lån som kunde passa dig? Genom att ta ett lån till ditt hus kan du bekymmersfritt skaffa dig ditt drömhem eller göra önskade investeringar i ditt hem utan att behöva vänta på att få pengarna ihopsamlade.

Att låna till hus behöver inte vara komplicerat. Hos Komplett Bank vill vi också göra saker lättare.

Ansök om lån direkt på nätet

På Komplett Bank har vi gjort det enkelt för dig som letar efter ett snabbt och pålitligt sätt att finansiera dina drömmar på. Beroende på dina behov kan vi erbjuda flexibla lösningar som passar just dig. Du kan ansöka om ett lån från 10 000 - 500 000 kronor. Dessutom erbjuder vi våra lån utan säkerhet. För dig som funderar på att uppgradera ditt hus, eller göra en investering i jordvärme, asfaltsbeläggning på gården eller liknande så lämpar sig ett lån från Komplett Bank perfekt. Hos oss kan du ansöka om lån direkt på nätet. Du hittar ansökningsblanketten här på våra hemsidor. Fyll i det belopp du önskar låna samt de kontaktuppgifter det frågas efter och lämna in ansökan. Vi behandlar din ansökan snarast, och du kan vänta dig ett svar inom kort. Eftersom vi erbjuder våra lån utan säkerhet kan du göra din ansökan genast. Detta betyder samtidigt att vi kan behandla din ansökan omedelbart och du kan förvänta dig ett snabbt svar på din ansökan. 

 

Flexibel återbetalning

En av fördelarna med Flexibelt Lån är att det är amorteringsfritt. Det betyder att det är du själv som bestämmer när och hur du vill betala av på lånet. Du behöver inte amortera på lånet varje månad, det enda som krävs är att du betalar de månatliga räntorna och avgifterna som är kopplade till lånet. Du bestämmer själv i vilken takt du betalar tillbaka den lånade summan. Detta ger dig flexibilitet och möjligheten att kontrollera ditt liv bättre. Räntan ligger alltid på 4,9-19,9% och avgifterna är låga. Om du senare får större utgifter än du tänkt dig så gör Komplett Banks Flexibelt Lån det möjligt för dig att lyfta mera pengar inom din låneram. Komplett Bank är ett utmärkt och snabbt alternativ för en låntagare. Du måste vara minst 20 år gammal, ha en fast inkomst, vara svensk medborgare och sakna betalningsanmärkningar för att få ett lån hos Komplett Bank.