Till innehållet
Var god vänta

Låna till fritidshus

Du kan enkelt låna till fritidshus hos Komplett Bank. Tanken på att ha ett ställe där du kan koppla av kan ha växt hos dig redan en längre tid eller så har du kanske nyligen börjat tänka att det vore skönt med en plats dit man kan åka iväg för att spendera tid med nära och kära. Ett fritidshus kan antingen vara ett ställe där man kopplar av eller där man sysslar med sånt som inte går att göra i sin vanliga bostad eller som man kanske bara inte tar sig tid för i sin vardag.

Låna till fritidshus för att få den sista biten på plats

Med att köpa ett fritidshus följer mycket frihet, men det krävs pengar för att kunna förverkliga köpet. När du ser de olika annonserna för fritidshus går tankarna oftast till de dyra priserna och sparkontots låga saldo. Vissa fritidshus är naturligtvis dyrare än andra. Priset kan bero på storleken på tomten där huset ligger, på läget eller på husets yta.

Låna till fritidshus med Flexibelt Lån

Med Komplett Banks Flexibelt Lån kan du låna upp till 500 000 kr för att få ett ställe där du kan koppla av ordentligt. Vare sig du behöver pengarna till köpet av fritidshuset eller endast till köpets kontantinsats så är Flexibelt Lån ett ytterst förmånligt och enkelt sätt att få pengarna på. Vi på Komplett Bank strävar efter att erbjuda våra kunder ett lån som är det mest flexibla och mest förmånliga på marknaden.

Flexibelt Lån är ett lån som kan tas utan säkerhet. Man kan välja att hålla amorteringsfria månader om man så vill. Vi ger dig också möjligheten att ta ut mera pengar vid ett senare tillfälle, inom den låneram vi tilldelar dig. Detta kan vara behändigt om du till exempel behöver köpa några nya möbler till fritidshuset eller om du behöver anlägga en brygga eller vill utföra en mindre renovering efter att du köpt ditt fritidshus. Eftersom pengarna du tar ut får användas hur du själv vill så kan du fritt välja vad du gör med dem utan att du behöver redogöra för oss var pengarna hamnar.

Håll amorteringsfria månader

Olika orsaker kan påverka din förmåga att betala tillbaka på lånet. Hos oss är räntan och lånets avgifter det enda du som låntagare behöver betala varje månad.

Flexibelt Lån är ett lån du kan amortera på i den takt du själv vill och klarar av varje månad. Man kan välja att göra amorteringen i en snabbare takt om man har möjlighet. Samtidigt kan man hålla amorteringsfria månader om man så önskar.

Hur ansöker jag om lån?

Hela processen från att ansöka om lån till att få pengarna på kontot sker behändigt via internet. När du vet hur stort belopp du vill låna är det bara att fylla i vårt formulär på den här sidan.

  • Mata in lånebeloppet du behöver
  • Fyll i resten av uppgifterna i formuläret
  • Skicka in din ansökan

Så enkelt är det att låna till fritidshus! Vi uppmanar dig att använda din personliga e-postadress som du kontrollerar regelbundet för all vår kommunikation sker via e-post. Vi skickar också avtalet som skall signeras till din e-post. Du kan signera avtalet med hjälp av BankID. Fyll i ansökan nu, så behandlar vi den omedelbart och skickar dig ett erbjudande. Avtalet blir bindande först då du godkänt erbjudandet.

Låneexempel vid tilldelat lån på 100 000 kr under 5 år, nominell ränta 8,9 %, effektiv ränta 10,28 %, etableringsavgift 495 kr, totalt 126 971 kr. Exemplet förutsätter att lånet betalas tillbaka med lika stora månadsbelopp på 2 116 kr under 5 år.