Till innehållet
Var god vänta

Låna pengar till företagsköp

Låna pengar till företagsköp

Har du bestämt dig för att bli företagare, men hamnat i den oundvikliga situationen att du måste låna pengar till företagsköpet för att överhuvudtaget komma igång? Att låna pengar för att komma igång med en ny företagsverksamhet är inget ovanligt. Man kan behöva låna pengar eftersom det egna kapitalet inte räcker till, eller så kanske man behöver låna pengar till kontantinsatsen till själva lånet. Hos Komplett Bank erbjuder vi ett Flexibelt Lån som passar utmärkt till sådana situationer där man snabbt och smidigt behöver få pengar för att förverkliga liknande köp. Hos oss kan du göra en ansökan på nätet som endast tar några minuter av din tid. Eftersom vi inte kräver någon säkerhet för våra lån så kan du också förvänta dig ett mycket snabbt svar. 

 

Olika lån 

För att låna pengar till företagsköp bör du noga överväga fördelarna hos olika banker och de lån som de erbjuder. Du bör fundera över vilka fördelar som är viktiga för just dig. Är det att få en så låg effektiv ränta som möjligt? Eller är det viktigare för dig att det går enkelt och snabbt att få lånet? Eller kanske du prioriterar att ansöka om ett lån där du inte behöver gå ut med en säkerhet och egen kontantinsats? Det finns en uppsjö med olika namn för lån man kan söka: blancolån, bolån, billån, privatlån, microlån osv. Det viktigaste för dig är att bekanta dig med de villkor som bankerna har på sina lån. Hos Komplett Bank erbjuder vi ett Flexibelt Lån utan säkerhet som är just precis så flexibelt som det låter: flexibel återbetalning med ett obegränsat antal amorteringsfria månader och utan säkerhet eller egen kontantinsats. 

 

Flexibelt Lån ger dig fler möjligheter

När man vill komma igång med ett nytt företag krävs ofta en hel del investeringar, och det krävs tålamod och tid att få företaget att generera vinst. Därför behöver man ha ett kapital som gör en trygg i att påbörja den nya verksamheten. Hos Komplett Bank kan du lyfta Flexibelt Lån från 10 000 - 500 000 kronor vilket ger dig möjligheten att göra både mindre och större investeringar. Eftersom lånet ger dig amorteringsfria månader kan du själv lägga upp en plan för hur du betalar tillbaka på lånet. När du väljer att inte amortera på ditt lån kräver vi inga förklaringar, det enda vi kräver är att du betalar den månatliga räntan och de kostnader som hör till lånet. Frihet kommer ändå alltid med ansvar och vi på Komplett Bank rekommenderar att du gör upp en återbetalningsplan som du sedan håller dig till. 

Om du prioriterar ett snabbt och smidigt lån som ger dig väldigt mycket frihet så passar ett Flexibelt Lån dig perfekt. Du kan göra din ansökan genast här via våra hemsidor vilket endast tar några minuter av din tid. Gör en ansökan och förverkliga drömmen om ett eget företag redan idag.