Till innehållet
Var god vänta

Låna till bostad och amortera på lånet enligt egen takt

Det vanligaste sättet att låna till bostad är att gå till en eller flera banker för att begära offert på ett traditionellt bostadslån. Befinner du dig i en situation där du vill köpa en egen bostad men tanken på att sätta bostaden som säkerhet känns obekväm? Eller äger du redan en bostad som behöver renovering, ny inredning eller någon annat som kräver en investering? Från Komplett Bank kan du få ett Flexibelt Lån som kan lämpa sig bättre för dig än ett traditionellt bostadslån. Hos Komplett Bank kan du lätt och smidigt ansöka om lån till din bostad. Lånet är dessutom amorteringsfritt vilket betyder att du inte nödvändigtvis måste betala av på lånet varje månad. Du kan själv välja hur du lägger upp planen för din amortering. Du behöver heller ingen kontantinsats för ditt lån hos Komplett Bank, vilket gör att ett Flexibelt Lån ofta är ett vettigare val för dig som söker lån till din bostad.

 

Om du vill låna till bostad är ett Flexibelt Lån via Komplett Bank ett smart val som ger dig kontroll över hur du vill betala tillbaka lånet.

 

Flexibel amortering på bostadslån

 

Om du vill låna till bostad, men tanken på att sätta bostaden som säkerhet känns obekväm för dig och kontantinsatsen på 20 procent verkar orimlig så är ett Flexibelt Lån från Komplett Bank troligtvis ett bra alternativ för dig. Det är givetvis inte garanterat att du får hela den summa som du ansöker om, vi kontrollerar de dokument du skickar in med din ansökan som exempelvis löne- och skatteuppgifter. På Komplett Banks hemsidor är det enkelt att göra en ansökan som du sedan genast får svar på, och i bästa fall får du pengarna flyttade till ditt bankkonto redan under samma dag. Hos Komplett Bank åtnjuter du flexibel amortering vilket är just precis så bra som det låter. Du väljer själv när och hur du betalar tillbaka ditt lån. Vet du redan om att du möjligtvis kommer att ha perioder då dina utgifter kommer att vara högre och tanken på en fast återbetalning känns skrämmande? Den flexibla amorteringen ser till att du kan lösa detta genom att själv planera din återbetalning. Då kan du under ekonomiskt svåra perioder endast betala de avgifter och den räntan som hör till lånet. Det är också givetvis viktigt att se till att din återbetalningsplan är realistisk och noga genomtänkt och att du håller dig till den.


Ansök om ett Flexibelt Lån till din bostad, snabbt och direkt på nätet

En stor fördel med att ansöka om Flexibelt lån är att det är enkelt och går snabbt. Du kan göra ansökan här på Komplett Banks hemsida, fyll i dina uppgifter och skicka in ansökan så får du svar om en stund. Du kan få ett lån på mellan 10 000 och 50 000 kronor. Om du senare märker att summan du lånat inte räcker till så kan du enkelt ansöka om att få höja lånet via ”Mina sidor”. Genom att använda samma e-postadress som vid registreringen, kan du logga in och där göra din begäran.