Till innehållet
Var god vänta

Låna till husvagn och förverkliga dina drömmar

Låna till husvagn hos Komplett Bank och förverkliga din drömsemester. Att köpa husvagn för med sig en hel del förberedelser. När du köper din första husvagn bör du lära dig vilka saker du bör uppmärksamma dig på, t.ex. eventuella fuktskador, sovplatsernas antal och placering, val av värmesystem osv. Dessutom bör du jämföra priser och modeller för att hitta den rätta husvagnen som möter just dina behov. De flesta husvagnar är också dyra och därför kanske de egna besparingarna inte räcker till. Ett lån för att köpa husvagnen tillåter dig att fokusera helt och hållet på att hitta den rätta husvagnen istället för att bekymra dig för finansieringen. Om man baserar valet på husvagn för mycket på en begränsad budget riskerar man att göra fel val.

Låna till husvagn och förverkliga dina drömmar redan idag.

När man köper husvagn är det vanligt att man söker finansiering i form av ett privatlån. Hos Komplett Bank erbjuder vi ett Flexibelt Lån utan säkerhet som är både snabbt och smidigt att ansöka om. Du kan ansöka mellan 10 000 - 500 000 kronor. Om du senare behöver göra ytterligare investeringar i husvagnen och pengarna inte räcker till så kan du enkelt och snabbt ta ut mera pengar inom den låneram du blivit tilldelad. 

 

Flexibel återbetalning på ditt husvagnslån

Ett av de stora fördelarna med ett Flexibelt Lån från Komplett Bank är att det är ett amorteringsfritt lån. När du väl har valt att låna till husvagn och gjort en investering för familjen, tillsammans med vänner eller för dig själv, så vill du naturligtvis också ha möjligheten att åka ut på äventyr då du själv vill. Vårt Flexibla Lån tillåter dig att själv välja när du vill amortera på ditt lån. Detta gör det möjligt för dig som kund att själv lägga upp en amorteringsplan som passar just dig. Om din personliga ekonomi av någon orsak är sämre någon månad, så kan du välja att inte amortera den månaden utan kanske prioriterar du en resa med husvagnen istället? Du behöver i sådana fall endast betala lånets månatliga ränta och avgifter. Det Flexibla Lånet ger dig alltså en frihet, men samtidigt kräver det också ansvar. Vi rekommenderar därför att du gör en återbetalningsplan som är hållbar, och som du håller dig till. 

 

Vad krävs för att lånet skall beviljas?

Du måste vara minst 20 år, svensk medborgare och utan registrerade betalningsanmärkningar och inkassoskulder. Du ska också ha en e-postadress som vi kopplar till ditt lån. All information angående lånet kommer att sändas till denna e-postadress, så det är viktigt att du regelbundet kopplar upp dig till den. Om du uppfyller dessa krav kan du genast skicka in en ansökan här på Komplett Banks sidor. Att göra en ansökan är enkelt och kräver inte mycket tid av dig. Vi behandlar din ansökan genast och återkommer med ett svar så fort som möjligt.