Till innehållet
Var god vänta

Funderar du på husvagnslån - ränta och avgifter?

Räkna ut ränta för husvagnslån på Komplett Banks webbplats!

Planerar du husvagnssemester och vill investera i en egen husvagn? Vill du veta mer om husvagnslån - ränta och avgifter? På Komplett Bank har vi svaren på dina frågor, och vi erbjuder dig Flexibelt Lån som passar utmärkt för ett husvagnsköp.

När du försöker skapa dig en uppfattning om olika lån och de villkor som är förknippade med dem händer det lätt att du blir förvirrad. Olika banker använder olika terminologi och kunden faller lätt av kärran i sitt försök att förstå vad de olika lånen egentligen innebär. Mycket förenklat är räntan den summa som banken tar som vinst för att låna pengar till dig. Nominell ränta syftar på den ränta som adderas till själva lånet. Effektiv ränta består dels av den nominella räntan men också av de övriga kostnader som hör till lånet. Det är viktigt att du som vill jämföra olika lån och deras räntor verkligen förstår denna skillnad.

Ansök om husvagnslån - räntan kan du räkna ut via Komplett Banks lånekalkyl

När du ansöker om ett lån hos Komplett Bank görs alltid en personlig utvärdering och utgående från den avgörs hur stort lånebelopp du kan beviljas. Du kan via vår webbplats ansöka om en lånesumma på 10 000 - 500 000 kronor. Det tar endast några minuter att fylla i en ansökan på webben, och när du skickat in din ansökan behandlar vi den genast. Vi återkommer med ett personligt erbjudande som du sedan kan bekanta dig med i lugn och ro.

Den nominella räntan på Flexibelt Lån rör sig alltid mellan 4.9 och 19.9%. Den nominella räntan är lätt att räkna ut. Om du exempelvis ansöker om 10 000 kronor och har en nominell ränta på 10%, ligger den årliga räntan på 1 000 kronor. Vi rekommenderar att du gör en lånekalkyl för att se vad ett önskat lån hos Komplett Bank kunde komma att kosta dig.

Amortera i egen takt

Många svenskar lånar pengar för att köpa en husvagn. I Norden finns oerhört bra möjligheter att resa med husvagn, vi har en mångsidig och vacker natur som är lättillgänglig. Med husvagn kan du smidigt ge dig ut på äventyr över en helg eller åka iväg på en längre semesterresa. 

Många av oss kanske upplever att ett husvagnsköp är en dyr investering som kan kännas både osäker och besvärlig att hantera. Om du väljer att satsa på ett Flexibelt Lån via Komplett Bank kommer du att ha fullständig kontroll över återbetalningen av lånet, vilket gör att själva investeringen också känns tryggare att genomföra. Du kan fritt välja vilka månader du betalar tillbaka på lånet. Om du väljer att inte amortera under utvalda perioder behöver du endast betala ränta och de kostnader som hör till lånet.

Komplett Bank erbjuder ett av marknadens absolut mest flexibla lån. Ansök redan idag, du behöver varken ha egen säkerhet eller kontantinsats.