Till innehållet
Var god vänta

Bästa lånet till olika ändamål

Har du behov av pengar och söker efter det bästa lånet på marknaden? Har du råkat ut för oväntade utgifter och behöver få tillgång till pengar snabbt? Eller kanske du annars bara önskar att du hade lite extra pengar på ditt konto för att göra livet lite lättare och trevligare? Det lönar sig alltid att bekanta sig med många olika banker och vad de har för villkor hos sina olika lån. Ofta kan det dock vara rätt så svårt att förstå sig på all terminologi och lätt händer det att man råkar ut för oväntade eller “dolda” kostnader som man först inte hade räknat med då man gått och tagit sig ett lån. Hos Komplett Bank har vi gjort det lätt och säkert att låna pengar. I våra villkor finns det inga otrevliga överraskningar - det vi erbjuder är det du får, varken mer eller mindre.

 

Hur vet du vilket lån som är det bästa?

När du söker efter det bästa lånet på marknaden bör du först och främst ställa dig frågan: vilket lån passar just dig bäst? Orsaken till att det finns många olika lån är delvis för att de passar till olika ändamål och olika låntagare med varierande behov. Det finns givetvis också lån med sämre villkor än andra och därför bör man också se till att jämföra räntor och kostnader. Om du prioriterar ett lån som är lätt att ansöka om direkt via internet och där du får tillgång till pengarna snabbt så kan kanske ett Flexibelt Lån från Komplett Bank vara det bästa lånet för dig. Det första steget för de som vill veta mera om vårt Flexibelt Lån är att bekanta sig med vår lånekalkyl. Oberoende om du vill ansöka om ett mindre eller större lån så kan det vara bra att via lånekalkylen få en första inblick i vad det önskade lånet kunde kosta dig. 

 

 

Flexibelt Lån ger dig stora fördelar

Via Komplett Bank kan du ansöka om lån från 10 000 - 500 000 kronor. Du kan ansöka om lånet snabbt och smidigt via våra hemsidor genom att fylla i ansökningsblanketten som endast tar några minuter av din tid. Vi behandlar din ansökan genast och skickar ett erbjudande så fort som möjligt till den e-postadress som du meddelat i din ansökan. Vi kräver ingen säkerhet för lånet och du kan använda pengarna hur du vill utan att behöva meddela om det till oss. Om din låneansökan godkänns får du ett erbjudande till din e-postadress, om du väljer att acceptera erbjudandet får du pengarna på kontot, kanske redan samma dag utan att behöva gå ut med egen kontantinsats. 

 

Amortera på lånet då det passar dig

Vi erbjuder dessutom ett obegränsat antal amorteringsfria månader på ditt lån. Detta betyder att om du någon månad inte vill eller kan betala tillbaka på lånet så går det utmärkt. I sådana fall behöver du endast betala räntan och de avgifter som hör till lånet. Om du prioriterar ett smidigt, snabbt och pålitligt lån med många fördelar så kanske ett lån från Komplett Bank är det bästa lånet för dig!