Var god vänta

Konsumentkredit - lån från Komplett Bank

Konsumentkredit lån

Komplett Bank erbjuder konsumentkredit till de som är i behov av ett lån. Från Komplett Bank kan du få ett lån för 10 000 - 500 000 kr. En konsumentkredit är ett lån som är menat för privatpersoner och man får disponera pengarna man lånar hur man vill. Det behövs ingen säkerhet för lånet. Konsumentkredit från Komplett Bank är perfekt för den som söker en snabb och enkel finansiering för en ny anskaffning, ett spännande projekt eller för att täcka oväntade utgifter. Du kan ta lånet utan att behöva lägga något i pant eller söka fram någon som är villig att gå i borgen för dig.

Man kan ha ekonomin under kontroll och regelbundna inkomster, dock kan sparbössan kännas tunn och otillräcklig ibland. Med ett lån kan du förverkliga det du drömmer om redan idag och betala tillbaka under tiden du redan njuter av en ny bil, terrass eller en sommarstuga. Man kan inte alltid heller planera sin ekonomi in i minsta detalj så att den också klarar av oväntade utgifter. Då är det bra att det finns konsumentkrediter som man kan ta för att få hjälp att hålla ekonomin i balans.

 

Flexibelt Lån - en konsumentkredit från Komplett Bank

Konsumentkrediter erbjuds av flertalet långivare. På Komplett Bank kallar vi vår konsumentkredit för Flexibelt Lån. Det är ett lån utan säkerhet som har bland de lägsta månadskostnaderna och den flexiblaste återbetalningen av alla konsumentkrediter på marknaden. Flexibelt Lån fås upp till 500 000 kr, vilket räcker till det mesta man kan tänka sig. Med ett lån från Komplett Bank kan du till exempel finansiera en hel renovering, en del av den eller åka på en resa mot varmare breddgrader. Valet är helt och hållet ditt, för på Komplett Bank får du alltid själv välja hur du använder din konsumentkredit.

 

Komplett Banks konsumentkredit är den flexiblaste på marknaden

Som också namnet antyder så är Flexibelt Lån den flexiblaste konsumentkrediten på marknaden. När du söker lån får du en kreditram du fritt får låna inom. Du väljer hur mycket pengar du tar ut och när. Du väljer även själv när du betalar tillbaka pengarna. Lånet är amorteringsfritt. Om du så vill så betalar du endast räntor och avgifter varje månad, för det är ett måste, men du får hålla så många amorteringsfria månader som du anser att är nödvändigt. Räntor och avgifter tas endast för den del av låneramen du har tagit ut.

Du kan även låna på nytt inom låneramen du får tillgång till. Den del av lånet du har amorterat är redo för att tas ut igen. Nu har du alltid tillgång till ett lån och behöver inte söka om finansiering någon annanstans ifrån. Därmed kan du undvika att få flera lån utspridda hos flera olika kreditgivare.

 

Konsumentkredit - lån så snabbt som idag

I och med att du själv får välja hur du disponerar pengarna, när du amorterar och dessutom kan ta ut lånet på nytt om du så vill så vågar Komplett Bank kalla Flexibelt Lån till den mest flexibla konsumentkrediten på marknaden. En ansökan skickar du in på ett par minuter och du får ett preliminärt lånebeslut inom kort till din e-post. När du elektroniskt skickat in den dokumentation som vi eventuellt begär om kan du skriva under lånekontraktet med BankID. Lånet kan finnas på ditt konto redan samma dag.