Till innehållet
Var god vänta

Konsumentkredit - lån från Komplett Bank

Komplett Bank erbjuder konsumentkredit till de som är i behov av ett lån. Från Komplett Bank kan du få ett lån på 10 000 - 500 000 kr. En konsumentkredit är ett lån som är menat för privatpersoner och man får disponera pengarna man lånar hur man vill. Det behövs ingen säkerhet för lånet. Konsumentkredit från Komplett Bank är perfekt för den som söker en snabb och enkel finansiering för en ny anskaffning, ett spännande projekt eller för att täcka oväntade utgifter. Du kan ta lånet utan att behöva lägga något i pant eller söka fram någon som är villig att gå i borgen för dig.

Man kan ha ekonomin under kontroll och regelbundna inkomster, men ändå kan sparbössan kännas tunn och otillräcklig ibland. Med ett lån kan du förverkliga det du drömmer om redan idag och betala tillbaka under tiden du redan njuter av en ny bil, terrass eller en sommarstuga. Man kan heller inte alltid planera sin ekonomi in i minsta detalj så att den också klarar av oväntade utgifter. Då är det bra att det finns konsumentkrediter som man kan ta för att få hjälp att hålla ekonomin i balans.

Flexibelt Lån - en konsumentkredit från Komplett Bank

Konsumentkrediter erbjuds av flertalet långivare. På Komplett Bank kallar vi vår konsumentkredit för Flexibelt Lån. Det är ett lån utan säkerhet som har låg månadskostnad och troligen den flexiblaste återbetalningen av alla konsumentkrediter på marknaden. Flexibelt Lån fås upp till 500 000 kr, vilket räcker till det mesta man kan tänka sig. Med ett lån från Komplett Bank kan du till exempel finansiera en helrenovering, eller åka på en resa mot varmare breddgrader. Valet är helt och hållet ditt, för på Komplett Bank får du alltid själv välja hur du använder din konsumentkredit.

Är Komplett Banks konsumentkredit den mest flexibla på marknaden?

Som också namnet antyder så är Flexibelt Lån troligen den flexiblaste konsumentkrediten på marknaden. När du söker lån får du en kreditram du fritt får låna inom. Du väljer hur mycket pengar du tar ut och när. Du väljer även själv när du betalar tillbaka pengarna. Lånet är amorteringsfritt. De månader du vill och behöver betalar du endast fakturerade räntor och avgifter, för det är ett måste, och du får ha så många amorteringsfria månader som du anser är nödvändigt. Räntor och avgifter tas endast för den del av låneramen du har tagit ut.

Du kan även låna på nytt inom låneramen du blivit beviljad. Den del av lånet du har amorterat är redo för att tas ut igen. Det innebär att du alltid kan ha tillgång till ett lån och inte behöver ansöka om finansiering någon annanstans ifrån. Därmed kan du undvika att få flera lån utspridda hos flera olika kreditgivare.

Konsumentkredit - lån redan idag

I och med att du själv får välja hur du disponerar pengarna, när du amorterar, och dessutom kan ta ut lånet på nytt om du så vill, så vågar Komplett Bank kalla Flexibelt Lån den mest flexibla konsumentkrediten på marknaden. En ansökan skickar du in på ett par minuter och du får ett preliminärt lånebeslut inom kort till din e-post. När du elektroniskt skickat in den dokumentation som vi eventuellt begär signerar du lånekontraktet med BankID. Lånet kan finnas utbetalat på ditt konto redan samma dag.