Till innehållet
Var god vänta

Konsumentkredit bank

Enkelt uttryckt kan man säga att konsumentkredit är ett lån där låntagaren inte behöver uppge någon säkerhet för lånet, till skillnad från till exempel utpräglade bostadslån där själva bostaden fungerar som säkerhet. Konsumentkredit ges av en långivare som har tillstånd från Finansinspektionen att bedriva utlåning. Konsumentkrediter är ofta mindre summor och oftast utmärks de även av att räntan generellt är högre. Det beror på att lånet medför en större risk för långivarna ifall låntagaren av någon orsak inte har möjlighet att betala tillbaka sitt lån.

Konsumentkredit bank

En konsumentkredit kan användas till vad som helst, ändamålet är helt upp till låntagaren att bestämma. Det är vanligt att dessa typer av lån används för exempelvis bilköp, båtköp, renoveringar och resor.

Idag finns det ett stort urval av banker som ebjuder låntagare konsumentkredit. För den som bestämt sig för att låna pengar lönar det sig att noggrant gå igenom villkoren hos olika långivare för att hitta det lån som bäst motsvarar ens egna behov. 

Ett lån utan säkerhet ges inte till vem som helst. Långivaren gör alltid en kreditprövning på den som ansöker om ett lån. I kreditprövningen tittar konsumentkreditsföretaget bland annat på den sökandes återbetalningsförmåga och inkomst. 

Konsumentkredit från Komplett Bank

Komplett Bank är en av alla de banker på marknaden som erbjuder konsumentkredit. Vi har valt att kalla vårt lån för Flexibelt Lån. Våra månadsavgifter är väldigt konkurrenskraftiga och våra återbetalningsvillkor är bland de mest flexibla på marknaden. Oavsett vad du kan tänkas vara i behov av pengar för, eller hur stor summa du önskar låna så lönar det sig att vända dig till oss på Komplett Bank. Hos oss kan du få ett lån utan säkerhet på upp till 500 000 kronor. 

 

Snabb konsumentkredit från Komplett Bank

Att låna pengar från Komplett Bank är ingen lång och utdragen process, utan du gör det snabbt och enkelt från till exempel ditt eget hem. Om allt går väl så är det möjligt att ha pengarna på ditt konto redan idag. 

För att låna pengar från Komplett Bank behöver du en fungerande internetanslutning, en e-postadress du kollar regelbundet och ett giltigt BankID. Fyll i ansökan om lån på vår hemsida så svarar vi dig via e-post så snabbt som möjligt. För att godkänna lånevillkoren vi ger dig använder du ditt BankID. Svårare än så är det inte. 

Flexibel konsumentkredit från Komplett Bank

Det är på goda grunder vi valt att kalla vårt lån för just Flexibelt Lån. Inte nog med att vi ger dig flexibilitet i vad du använder dina lånade pengar till, du får även väldigt flexibla återbetalningsvillkor och en kreditram att fritt låna pengar ur. När du får ett lån beviljat från Komplett Bank får du en kreditram som du själv bestämmer över. Det är upp till dig hur mycket pengar du vill ta ut ur din låneram. Den summa du amorterar på ditt lån blir alltid möjlig att låna igen. På detta sätt undviker du behovet av flera små lån. 

Ett lån medför alltid extra avgifter varje månad, så är det förstås även med ett Flexibelt Lån från Komplett Bank. Dock har vi stor förståelse för att livet ibland bjuder på oväntade utgifter som kan göra det svårt för dig att amortera på ditt lån. Du har alltid möjlighet att hålla amorteringsfria månader när du önskar. Det enda du måste betala på ditt lån varje månad är räntor och avgifter. Våra räntor är bland de lägsta på konsumentkreditsmarknaden. Den nominella räntan på våra lån ligger mellan 4,9% och 19,9%. 

När man talar om konsumentkrediter kan man också använda andra termer som exempelvis privatlån eller blancolån. Alla olika lån som ges utan säkerhet kan samlas under begreppet konsumentkredit. Vi på Komplett Bank erbjuder ett lån som vi kallar Flexibelt Lån. Med detta lån kan du låna upp till 500 000 kronor, utan säkerhet och du kan använda pengarna hur du själv vill.

Att ansöka om den här typen av lån och få dem beviljade går snabbt eftersom man inte behöver ha någon säkerhet eller borgensman. Det finns flera olika långivare som erbjuder olika konsumentkrediter under många olika benämningar som de som nämndes tidigare. Det lönar sig som konsument att jämföra vilka villkor man kan få från olika ställen innan man tar ett lånebeslut.