Var god vänta

Konsumentkredit i Sverige

Konsumentkredit i Sverige

Konsumentkredit är populärt i Sverige. Orsaken till att konsumentkredit är så populärt ligger i det faktum att människor är beredda att låna pengar för att förverkliga sånt som man annars inte kan. I Sverige är konsumentkrediter flexibla och man får själv disponera sina lånepengar som man vill. Konsumentkrediter finns till för ett syfte, för att användas till konsumtion. Årligen tas konsumentkrediter av tusentals svenskar som bland annat ska renovera huset, köpa en ny bil eller åka på en drömsemester med de lånade pengarna. Den som vill ha konsumentkredit är i en bra position. I Sverige finns det många aktörer på konsumentkreditsmarknaden vilket betyder att man som sökande har ett brett utbud att välja bland.

 

Vem kan få konsumentkredit i Sverige?

Kreditgivare har sina egna krav på sina sökanden. Det förutsätts att man åtminstone ska vara 18 år gammal för att kunna låna. En betalningsanmärkning är inget hinder hos vissa kreditgivare, de väljer då att se på helhetsbilden istället för bara betalningsanmärkningen. Det är också möjligt att få låna utan att man har någon inkomst. Det finns kreditgivare som har riktat sig till vissa specifika behov som en del kunder har. I dagens läge borde det finnas alternativ som passar för så gott som alla som vill söka lån.

På Komplett Bank kan man söka lån om man har fyllt 20 år, saknar registrerade betalningsanmärkningar och är folkbokförd i Sverige. Det behövs också en internetanslutning, giltig e-postadress och ett telefonnummer. All viktig information och kommunikation skickas till e-posten du anger, därför bör den vara giltig och kollas regelbundet.

 

Mångsidigaste konsumentkrediten i Sverige

Här på Komplett Bank har du möjlighet att få vad vi kallar Flexibelt Lån, ett lån utan säkerhet som man kan låna ända upp till 500 000 kronor med. Vi strävar efter att ha den konkurrenskraftigaste och mångsidigaste konsumentkrediten i Sverige. Du kan minst få 10 000 kronor och som mest 500 000 kronor i lån.

Komplett Banks lån ger dig en ökad köpkraft och är flexibelt gällande återbetalningen. Du väljer själv när du gör amorteringar på lånet. Med amorteringsfria månader får du friheten att endast betala räntor och avgifter om du så vill. Så om ekonomin tryter någon månad kan du också välja att hålla en amorteringsfri månad. Du kan även ta ut mer pengar inom den kreditram du blir tilldelad. Den del du har betalat tillbaka på lånet kan du ta ut igen när som helst utan att behöva göra en ny ansökan. Dessa förmåner kombinerat med en alltid förmånlig ränta gör Komplett Bank till ett av de bästa valen när man är i behov av konsumentkredit i Sverige.

 

 


En konsumentkredit som inte lämnar dig i knipa

På Komplett Bank förstår vi att livet kan ta oväntade vändningar som innebär trubbel. Med vårt lån och dess egenskaper garanterar vi att du inte hamnar i knipa då när det är som tyngst. En olycka, eller en trasig hushållsapparat är exempel på sådant som man såklart vill åtgärda direkt. Då kan det hända att det inte finns pengar tillgängliga för att korta av på ditt lån. Därför har vi valt att erbjuda amorteringsfria månader. Du kan även ta ut den del av lånet som du redan har betalat om så behövs. Inga fler sömnlösa nätter eller stressiga dagar med Flexibelt Lån från Komplett Bank.