Till innehållet
Var god vänta

Vad kostar det att låna 500 000?

Är du i större behov av pengar? Du kanske går och undrar vad det kostar att låna 500 000? Hur mycket ett lån kommer att kosta beror till stor del på räntan hos lånet. Hur stor ränta ditt lån får bestäms individuellt hos banken när du söker lån. Observera att lån också ofta har olika avgifter, till exempel faktureringsavgifter som kommer som en tilläggskostnad till den nominella räntan.

Alla har olika förutsättningar då de ska låna och en person med en hög inkomst och låga skulder får antagligen en förmånligare ränta, eftersom kreditgivaren då ser en större säkerhet att lånet kommer att betalas tillbaka enligt plan. Andra ser mer till betalningshistorik eller antal krediter. Sättet du bedöms på varierar beroende på kreditgivare. Därför kan du ha bättre förutsättningar att få lån hos en viss kreditgivare jämfört med en annan.

Vad kostar det att låna 500 000 från Komplett Bank?

Vi kan inte berätta nu exakt hur mycket det skulle kosta att låna 500 000 för just dig. Du kan dock få en bra bild över hur mycket du minst måste betala varje månad genom att använda vår lånekalkylator. I den uträkning vi använder har vi en nominell ränta på 8,9% för att bestämma resultatet. Räntan du i verkligheten får på ditt lån kan landa någonstans mellan 4,9 och 19,9%. Det kan alltså hända att du får ett ännu förmånligare erbjudande än vad låneräknaren föreslår.

För att få veta de villkor vi kan erbjuda just dig så ska du skicka in en ansökan. Ansökan och hela ansökningsprocessen görs här på nätet. Det tar bara en kort stund för dig att fylla i formuläret. Du får så fort som möjligt ett svar på exempelvis hur mycket ett lån på 500 000 skulle komma att kosta dig. Ingen låneoffert är bindande så du har inget att förlora på att kontrollera hur mycket ett lån kunde kosta dig. Vi döljer inga avgifter utan alla kostnader finns nämnda i erbjudandet. Då kan du undvika att behöva räkna ut sammanlagda kostnader på egen hand eller vara orolig över dolda avgifter.

Kanske det mest flexibla lånet på marknaden?

Flexibelt Lån är ett lån mellan 10 000 och 500 000 kronor. Med Flexibelt Lån kan du åtnjuta unika förmåner. En av förmånerna är att lånet inte har några amorteringskrav. Du får själv välja om du vill amortera eller inte. Du kan ha hur många amorteringsfria månader du vill, antalet är inte begränsat. Nu kan du glömma traditionella lån med hårda amorteringskrav och stressen dessa krav för med sig. Du måste dock komma ihåg att betalning för lånets räntor och avgifter är obligatorisk varje månad.

Vad kostar det att låna 500 000 eller mindre?

Med vår låneräknare kan du räkna ut månadskostnaden för de olika lånebelopp vi erbjuder, alltså 10 000 - 500 000 kronor. Eftersom det största lånebeloppet vi erbjuder är 500 000 så kan du börja därifrån och jobba dig neråt med låneräknaren. Du kan se när månadskostnaden sjunker och med hur mycket då du justerar markören.

Vi uppmanar dig till att skicka in en ansökan om du är intresserad att veta vad det skulle kosta dig att låna. På så vis får du veta dina personliga villkor för ett lån. Ansökan är snabb att fylla i och lånet betalas direkt in på ditt bankkonto. I bästa fall kan vi betala ut lånet samma dag som ansökan kommer in.