Till innehållet
Var god vänta

Låna upp till 400 000

Drömmer du om att rusta upp huset eller om att äntligen kunna köpa det där torpet på landet? Suktar du efter en viss bil eller båt? Planerar du för en hejdundrande fest för hela tjocka släkten? Har du hittat drömboendet men saknar pengar till handpenningen? Oavsett vad du går omkring och drömmer om så kan du göra verklighet av dina drömmar med hjälp av ett lån från Komplett Bank. 

Ett par som upptäckt att det var möjligt att låna upp till 400 000

Gör verklighet av drömmarna med ett lån från Komplett Bank

Du behöver inte glömma dina drömmar även om du inte har besparingar så att det räcker. Vi kan hjälpa dig att förverkliga drömmarna ändå. Ifall du vet att du kommer ha möjlighet att regelbundet amortera på ditt lån finns det inga hinder för att ansöka om ett Flexibelt Lån från Komplett Bank. Att låna upp till 400 000 kronor är helt möjligt. Vi erbjuder lån utan säkerhet på upp till 500 000 kronor. Vårt lån har schyssta villkor och förmånliga avgifter. Det är ett tryggt alternativ att låna pengar från Komplett Bank. Du ansöker om  lån på vår hemsida och vi svarar dig så fort som möjligt via epost. 

 

Vem kan låna upp till 400 000?

Innan man tar ett lån behöver man ha koll på sin ekonomi och ha en budget som klarar ännu en månatlig utgift. Är det frågan om ett så stort lån som upp till 400 000 kronor är det ännu viktigare att man har en långsiktigt amorteringsplan. Du behöver ha koll på dina inkomster och utgifter. Det lönar sig även att se över sina små lån och krediter och fundera på om det går att lösa dem med det nya lånet för att undvika att ha flera lån som varje månad kostar en både tid och pengar.

För att få ett lån från Komplett Bank behöver man vara minst 20 år och folkbokförd i Sverige. Vi förutsätter även att man har en regelbunden inkomst och att man inte har några tidigare betalningsanmärkningar eller inkassoskulder. I likhet med övriga kreditgivare gör vi en kreditbedömning på alla som söker ett lån hos oss. Du får en låneram och dina lånevillkor skickade till din e-post. För att godkänna låneavtalet behöver du ett giltigt Bank-ID.

Varför ska jag låna från Komplett Bank?

För att låna upp till 400 000 från Komplett Bank behöver du ingen borgensman eller säkerhet. Du är fri att använda ditt lån till det du själv önskar. Hur stort lån du blir beviljad och vilken ränta du får avgörs utgående från din ekonomiska situation. Men våra räntor är alltid konkurrenskraftiga och bland de lägsta på marknaden. Vår nominella ränta ligger mellan 4,9 och 19,9%. Innan du godkänner lånet lönar det sig att noggrant läsa igenom just dina lånevillkor som vi skickar till din e-post. När du skrivit under avtalet med ditt Bank-ID betalar vi lånesumman direkt till ditt konto. Du kan, om allt går som det ska, alltså ha pengarna på ditt konto redan idag. Det går snabbt att uppfylla drömmar med ett lån från oss!

Våra lån är alltid amorteringsfria, vilket betyder att du inte är tvungen att betala mer än räntorna och avgifterna på lånet varje månad. Du kan alltså hålla amorteringsfria månader om det behövs. Vår rekommendation är ändå att du håller dig till din betalningsplan för att hålla de totala kostnaderna för lånet på lägsta möjliga nivå. Den summa du amorterar på ditt lån blir alltid tillgänglig att låna igen. Du bestämmer fritt över din egen låneram.