Var god vänta

Låna 500 000 snabbt och pålitligt

Komplett Bank ger dig det lån du behöver

Går du och drömmer om ett torp på landet där du kan rå dig själv och kanske odla din egen mat? Behöver du ett avbrott från din vardag för att göra det du verkligen vill? Vill du bjuda släkt och vänner på dina drömmars bröllopsfest? De flesta går och bär sina drömmar inom sig utan att göra något åt saken. Kanske är det dags att dina planer blir verklighet? 

Låna 500 000

Förverkliga dina framtidsplaner med 500 000

Många kanske tänker sig att man på något sätt behöver vara extrem eller slösaktig till sin personlighet för att ta ett lån för något som inte absolut behöver, men samtidigt bör man fundera över om man verkligen kan njuta av sin vardag om man hela tiden går med en känsla av att man inte når sin fulla potential.

500 000 räcker till en hel del, även större projekt. Den egna bostaden är något som det lönar sig att investera i eftersom det höjer värdet på den. Till exempel går ofta hela bolånet åt till att finansiera själva bostaden, men efter ett tag vill man kanske ändå renovera den för att få den att kännas mera som sitt eget hem. Och då står man fort där utan pengar.

Det du behöver veta för att få låna 500 000

Då man ska låna pengar lönar det sig att samtidigt se över sin ekonomi. Vilka är dina utgifter och inkomster. Du behöver ha koll på dina inkomster för att överhuvudtaget kunna få ett lån och för att bättre planera lånets amortering.

Du behöver även se över dina utgifter för att räkna ut hur mycket du har råd att låna och för att kanske kunna göra vissa inbesparingar.

Kombinera gamla smålån och krediter med ditt nya lån

Då man är igång med att reda ut vad man faktiskt har för utgifter varje månad kan det löna sig att se över vad man kunde spara på att bunta ihop gamla smålån och krediter med det nya lånet. På så vis minimerar du onödiga avgifter som månads- och faktureringsavgifter för dina avbetalningsköp och ersätter flera små lån med hög ränta med ett lån med en förhållandevis låg ränta. Det lönar sig aldrig att låna mer än man behöver, men det lönar sig definitivt att sträva efter att hålla antalet lån så lågt som möjligt. 

Få pengarna direkt utan säkerhet

För att kunna låna 500 000 från oss behöver du ingen säkerhet. Dock behöver du vara minst 23 år och ha en regelbunden inkomst. Då du vet hur mycket du vill låna kan du fylla i formuläret på den här sidan så ger vi dig ett svar per e-post. Då du väl bestämmer dig för att ta lånet så får du pengarna på kontot redan följande bankdag.

Flexibel amortering

Vi är flexibla med våra lån. Vill du betala av lånet snabbare så går det bra. Om din livssituation förändras så att du inte kan amortera, så räcker det att du betalar ränta och månadsavgift. Vill du i framtiden höja lånet istället för att ta ännu ett nytt så går det också.

 

Låneexempel vid tilldelat lån på 500 000 kr under 5 år, nominell ränta 9,4 %, effektiv ränta 10,02 %, etableringsavgift 495 kr, totalt 631 313 kr. Exemplet förutsätter att lånet betalas tillbaka med lika stora månadsbelopp på 10 522 kr under 5 år.