Till innehållet
Var god vänta

Låna 500 000 snabbt och pålitligt

Komplett Bank kan ge dig det lån du behöver

Går du och drömmer om ett torp på landet där du kan rå dig själv och kanske odla din egen mat? Behöver du ett avbrott från din vardag för att göra det du verkligen vill? Vill du bjuda släkt och vänner på dina drömmars bröllopsfest? De flesta går och bär sina drömmar inom sig utan att göra något åt saken. Kanske är det dags att dina planer blir verklighet? 

Förverkliga dina framtidsplaner med 500 000 kr

Många kanske tänker kanske att man på måste vara extrem eller slösaktig till sin personlighet för att ta ett lån för något som man inte tvunget behöver, men samtidigt bör man fundera över om man verkligen kan njuta av sin vardag om man hela tiden går med en känsla av att man inte når sin fulla potential.

500 000 kronor räcker till en hel del, även större projekt. Den egna bostaden är något som det lönar sig att investera i eftersom det höjer värdet på den. Till exempel går ofta hela bolånet åt till att finansiera själva bostaden, men efter ett tag vill man kanske renovera den för att få den att kännas mera som sitt eget hem. Och då behöver man pengar.

Det du behöver tänka på för att låna 500 000

När man ska låna pengar lönar det sig att samtidigt se över sin ekonomi. Vilka är dina utgifter och inkomster? Du behöver ha koll på dina inkomster för att överhuvudtaget kunna få ett lån och för att bättre planera lånets amortering.

Du behöver även se över dina utgifter för att räkna ut hur mycket du har råd att låna och för att kanske kunna göra vissa besparingar.

Kombinera gamla smålån och krediter med ditt nya lån

Då man är igång med att reda ut vad man faktiskt har för utgifter varje månad kan det löna sig att se över vad man skulle kunna spara på att bunta ihop gamla smålån och krediter i det nya lånet. På så vis minimerar du onödiga avgifter som månads- och faktureringsavgifter för dina avbetalningsköp och ersätter flera små lån, som oftast har hög ränta, med ett större lån till en förhållandevis låg ränta. Det lönar sig aldrig att låna mer än man behöver, men det lönar sig definitivt att sträva efter att hålla antalet lån så lågt som möjligt.

Få pengarna direkt utan säkerhet

För att kunna låna 500 000 kr från oss behöver du ingen säkerhet. Dock behöver du vara minst 20 år och folkbokförd i Sverige sedan minst 36 månader. Du måste dessutom ha en regelbunden inkomst och vara fri från betalningsanmärkningar. När du vet hur mycket du vill låna kan du fylla i formuläret på vår hemsida så ger vi dig ett svar per e-post. Bestämmer du dig för att ta lånet genom att signera offerten så har du oftast pengarna på kontot redan följande bankdag.

Flexibel amortering med Flexibelt Lån

Vi är flexibla med våra lån. Vill du betala av lånet snabbare så går det bra. Om din livssituation förändras så att du inte kan amortera under en eller flera månader, så räcker det att du då betalar ränta och månadsavgift. Vill du i framtiden låna de amorterade pengarna på nytt så går det också.