Till innehållet
Var god vänta

Låna 50 000

Låna 50 000

Behöver du låna 50 000 kronor snabbt, enkelt och med förmånliga villkor? Har du planerat att ordna ett ljuvligt sommarbröllop, men finansieringen fattas? Eller drömmer du om ett nytt kök eller designmöbler till din lägenhet? Vill du äntligen förverkliga planerna du har för din gård? Gick tvättmaskinen sönder eller behöver bilen en reparation så fort som möjligt? Det finns en hel del situationer där Komplett Banks Flexibelt Lån är en utmärkt lösning. Med ett amorteringsfritt 50 000 kronors lån från Komplett Bank förverkligar du dina drömmar smidigt och enkelt. Flexibelt Lån från Komplett Bank är ett snabbt och förmånligt lån som lämpar sig utmärkt till olika ändamål och livssituationer.

Ett amorteringsfritt lån är flexibelt även vid återbetalning

Komplett Banks Flexibelt Lån erbjuder flexibilitet i olika skeden av livet och erbjuder trygghet vid föränderliga ekonomiska situationer. Lånet passar alla som vill ha ett lån snabbt, enkelt och med flexibla återbetalningsvillkor. Ett amorteringsfritt lån kan du amortera på enligt din egen tidtabell. Du måste alltså inte amortera varje månad och gör du inte det så betalar du endast räntor och avgifter, eftersom det är det enda Komplett Bank kräver av dig månatligen. Antalet amorteringsfria månader är inte begränsat så du kan ha så långa amorteringsfria perioder som du har behov av. Det här är ett lån som du bestämmer över.

 

Låna 50 000 kronor enkelt och snabbt på nätet

Ibland får man ett överraskande behov av ett lån och då behöver man också ofta få lånet ganska snabbt. Med Komplett Banks lån lyckas du med detta. Bankkontorets strikta öppethållstider är nu äntligen historia, liksom den långa väntan på att få en tid och ett lånebeslut. Att söka ett lån går väldigt behändigt på nätet, det tar inte längre än några minuter. Du kan lämna in en ansökan genom att fylla i ett formulär här på vår nätsida. Om du är i behov av ett större lånebelopp så är ansökan lika enkel, du bara justerar summan du ansöker om.

Ansökningsformuläret går att fylla i fast i soffan, under tiden du går och handlar eller efter arbetsdagens slut. Fyll bara i dina uppgifter och du får ett svar på din ansökan direkt. Ett lån på 50 000 kan i bästa fall betalas till ditt konto redan under samma dag. Den nominella räntan ligger alltid mellan 4,9% och 19,9%. Lånebeslutet är alltid personligt så läs noggrant igenom det innan du signerar det. Du behöver ingen säkerhet för lånet, som till exempel en bil eller en bostadsaktie, och du behöver heller inte begära att någon bekant går i borgen för lånet.

 

Vem kan söka lån från Komplett Bank?

Du kan söka lån om du har fyllt 20 år och är folkbokförd i Sverige. För att kunna få ett lån beviljat förutsätts också att sökanden har regelbundna inkomster. Vi kontrollerar också att sökanden har sina kredituppgifter i skick. Du har alltså skött din ekonomi felfritt och du har inga registrerade betalningsanmärkningar. Du behöver också en giltig e-post och en telefonnummer så att vi kan vara i kontakt med dig i ärenden som gäller ditt lån. Du kan ansöka om Flexibelt Lån nu direkt!