Var god vänta

Låna 400 000 redan idag

Från Komplett Bank kan du enkelt få ett lån på 400 000. Du har kanske planerat att renovera huset, tröttnat på din bil som ständigt krånglar eller kanske du önskar att du hade en husbil som du kunde åka på utflykt med tillsammans med familjen eller dina vänner. Eller så har du kanske fått en del oväntade utgifter den senaste tiden som drar ner på din köpkraft. 

Oberoende vad orsaken till ditt behovet av pengar är, finns lånet till för att underlätta din situation. Att spara stora summor pengar kan ta en lång tid, men med ett förmånligt och enkelt lån från Komplett Bank kan du äntligen förverkliga dina planer, snabbt utan säkerhet.

En man och en kvinna funderar på allt de kunde skaffa om de skulle låna 400 000

Låna 400 000 och samla lån samtidigt

Att samla lån är ett effektivt sätt att spara på. Det kan hända att du sen tidigare har en del smålån eller kreditskulder som uppstått i samband med att du gjort kreditkortsköp, eller använt olika finansieringalternativ eller förbrukslån. Ett lån utan säkerhet har normalt lägre ränta än kreditkort. Har man gamla lån och kreditskulder kan det löna sig att titta igenom hur mycket man kunde spara på att slå ihop de gamla skulderna med det nya, flexibla lånet från Komplett Bank. Genom att göra detta behöver du heller inte ha koll på flera olika lån och olika tidtabeller gällande dina återbetalningar, utan du kan bunta ihop allt i samma lån. Genom att ta ett lån på 400 000 idag kan du både förverkliga dina framtidsplaner och slå ihop dina gamla skulder, samtidigt som du sparar både pengar och nerver.

Ansök om lån utan säkerhet på nätet

Att ansöka om ett lån från Komplett Bank är väldigt lätt och snabbt. Du kan göra ansökan på nätet, utan säkerhet eller någon typ av borgensman. Låneansökan kan fyllas i och lämnas in när och var som helst, så länge man har en fungerande internetanslutning. Att fylla i låneansökan på våra nätsidor är också säkert, du kan lita på att dina personliga uppgifter är säkra. 

Efter att du fyllt i din ansökan för ett flexibelt lån på 400 000 begär vi kopia på din lönespecifikation.  Efter att vi har granskat dokumentet skickar vi ett erbjudande till din e-post. Sen kan du också även göra underskriften elektroniskt, vilket egentligen betyder att du aldrig behöver lämna ditt hem eller platsen du befinner dig på för att få ett lån. Processen är snabb och det är möjligt att pengarna flyttas till dig samma dag som du skriver under.

Varför låna från Komplett Bank

Kan jag endast låna 400 000 eller hur mycket kan jag låna? På Komplett Bank kan man låna allt från 10 000 kronor till 500 000 kronor till oerhört bra villkor.  Komplett Banks flexibla lån erbjuder marknadens mest flexibla återbetalningsvillkor. Vi kräver inte att man amorterar på lånet varje månad, endast att man betalar räntan och avgifterna, vilka hos oss också är väldigt förmånliga. Amorteringen av lånet kan du göra i den takten du själv vill.

Genom att låna från oss behöver du inte en borgensman eller din lägenhet eller något annat du äger som garanti för lånet. Eftersom vi inte kräver att du amorterar lånet varje månad, kan du själv planera hur du vill amortera. Det kan finnas olika orsaker till att du inte vill amortera en viss månad, bestämmer du dig för att hålla en amorteringsfri månad så passar det bra för oss, förutsatt att du betalar dina räntor och avgifter.

Räntan på lånet bestäms på basis av din egna ekonomiska situation, alltså varje erbjudande som görs är personligt och det lönar sig att noga läsa igenom erbjudandet innan du skriver under det. Våra räntor och avgifter är ändå väldigt förmånliga. Du kan enkelt använda vår låneräknare och välja hur mycket du vill låna för att få en inblick i hur mycket det ungefär skulle kosta dig att ta ett lån hos oss. Fyll i ansökan och börja förverkliga dina planer och drömmar redan idag!