Till innehållet
Var god vänta

Låna 40 000

Låna 40 000 utan bekymmer

 

Låna 40 000 nu, du får ett beslut direkt! Vare sig du behöver pengar till en köksrenovering eller en semester så är Flexibelt Lån från Komplett Bank ett snabbt och förmånligt sätt att finansiera dina köp på. Lånets unikt flexibla återbetalningsvillkor erbjuder möjligheten att förbereda sig för varierande livssituationer och gör planeringen av familjens ekonomi enklare. Att söka lånet går både enkelt och snabbt, du får ett lånebeslut direkt per e-post. Den nominella räntan på Komplett Bank är alltid förmånlig och ligger mellan 4,9 och 19,9%.

 

Låna 40 000 och förverkliga dina planer

Ett lån på 40 000 täcker alla typer av kostnader. Är det dags för en renovering, byte av bil eller att skaffa ny elektronik? Behöver ditt klädskåp uppdateras eller kanske en shoppingresa till London eller Paris vore på sin plats? Skulle en längre semester vara uppfriskande och ge dig ny energi? Vad än ditt pengabehov är så kan du ta ett lån nu. Flexibelt Lån ger dig möjligheten att förverkliga dina mål. Sök ett lån på 40 000 nu och du får ett beslut direkt och pengarna snabbt på ditt konto. Du kan förverkliga dina drömmar utan en onödigt lång väntan.

Ett snabbt och enkelt sätt att söka lån på

Om du behöver ett litet lån snabbt så är Komplett Banks Flexibelt Lån en förmånlig och flexibel lösning. Flexibelt Lån söker du på nätet via formuläret du hittar här på sidan. Du kan göra en ansökan var och när som helst, med telefon, surfplatta eller dator. För att göra en ansökan behöver du en giltig e-postadress, ett telefonnummer och BankID. Av en sökande krävs en ålder på 20 år, regelbundna inkomster och att man är folkbokförd i Sverige. Vi kollar också att den sökandes kredituppgifter är i sin ordning. Hur mycket du kan låna beror på hur bra din personliga ekonomi är.

 

Komplett Bank erbjuder flexibilitet i olika livssituationer

Ingen vill hamna i trubbel på grund av sina låneamorteringar. Därför är Flexibelt Lån från Komplett Bank en utmärkt lösning när du behöver låna 40 000. Lånet erbjuder en flexibilitet i återbetalningen som du inte är van att se. Flexibelt Lån är nämligen ett så kallat amorteringsfritt lån, vilket betyder att det inte måste amorteras på regelbundet. Man får själv bestämma över tidtabellen för återbetalningen. Månadsraterna består endast av räntor och avgifter, något minimibelopp för amortering finns inte. Du kan amortera med jämna belopp, byta storleken på amorteringarna beroende på din situation eller så kan du också välja att inte amortera alls för hur länge som du själv vill. Antalet amorteringsfria månader är inte begränsat. Lånetiden anpassar sig efter hur du väljer att betala tillbaka. Detta är vad vi på Komplett Bank anser att flexibilitet är.
 

Fyra orsaker till att låna 40 000 från Komplett Bank

  • Du får ett beslut direkt. Att fylla i en nätansökan tar bara en kort stund, beslutet får du direkt till din e-post.
  • Förmånlig nominell ränta 4,9%-19,9%. Den slutgiltiga räntan bestäms från fall till fall.
  • Tack vare amorteringsfriheten behöver du inte korta av på ditt lån varje månad. Du kan hålla så många amorteringsfria månader som du behöver och välja att endast betala räntor och avgifter.
  • Du kan ta ut den del du amorterat på nytt, utan en ny låneansökan.