Till innehållet
Var god vänta

Låna 300 000 från Komplett Bank

Har du länge tänkt på att köpa en ny bil, båt eller kanske en motorcykel? Ska du ordna ett drömbröllop för hela släkten? Skulle en renovation av hemmet vara på plats eller saknar du handpenningen för din drömlägenhet?

Oavsett vad ditt behov för pengar är så kan du låna 300 000 från Komplett Bank för att snabbt kunna förverkliga dina drömmar. Du behöver inte låta dina drömmar gå ouppfyllda eller låta ett unikt tillfälle bli outnyttjat för att du saknar en del i besparingar. Komplett Banks flexibla lån har en förmånlig ränta och avgift, och marknadens mest flexibla återbetalningsvillkor. Här är din möjlighet till att göra dina drömmar och planer verklighet - lätt, snabbt, och pålitligt!

En man som har sin dotter på sina axlar och planerar att låna 300 000 för att ta henne på resa

Vad du behöver veta för att få låna 300 000

Då man ska låna pengar lönar det sig att samtidigt ha koll på sin ekonomi, hur mycket inkomst och hur många utgifter du har. För att överhuvudtaget kunna få ett lån så måste du ha koll på dina inkomster. Genom att veta dina inkomster kan du också bättre planera lånets amortering. Genom att se över utgifter du har kan du räkna ut hur mycket du har råd att låna och även se om du kanske kan göra vissa inbesparingar.

Förverkliga dina drömmar med 300 000

Många av oss går omkring och drömmer om olika saker. Någon drömmer om en bil som har modern utrustning och är pålitlig, en annan kanske drömmer om att renovera sitt hus och någon drömmer om att köpa en motorcykel eller båt för att få njuta av den fria luften. Många tänker kanske att man inte är ekonomiskt klok om man tar ett lån, men lån finns till för att förverkliga dina drömmar och förhoppningar,  kanske redan idag. Med 300 000 kan man uppfylla många möjliga drömmar.

Få pengarna snabbt utan säkerhet

Att ansöka om lån från Komplett Bank är enkelt, snabbt och pålitligt. Du behöver ingen säkerhet från oss för att kunna låna 300 000. Det du behöver är en ålder av minst 20 år och en regelbunden inkomst. Oavsett vid vilket tillfälle du märker ett behov av pengar, så finns alltid möjligheten att ansöka om ett lån från oss, dygnet runt. Det enda du behöver är en internetanslutning.

Då du vet summan du vill låna kan du fylla i vårt ansökningsformulär här på webben, så behandlar vi din ansökan omedelbart. När vi har tagit emot och verifierat din ansökan blir avtalet tillgängligt för elektronisk underskrift. Elektroniska underskriften kan göras med bank-id och utbetalningen av lånet kan göras samma dag.

Flexibelt lån

Förbrukslån, fritidslån, renoveringslån, lån till omfinansiering, båtlån. Dessa är exempel på lån som brukar delas ut utan säkerhet. Vi har samlat alla dessa lån under vad vi kallar ‘’Flexibelt lån’’.

Du kanske funderar på att hur mycket du kan låna också. Med flexibelt lån tilldelar vi dig en ram på upp till 500 000 kr utan att du behöver uppge någon säkerhet. Du kan betala av lånet precis när du önskar. På samma sätt kan du ta ut mer pengar ifall du vill och behöver det. Det enda vi kräver är att du håller dig inom ramen du blir tilldelad och att du åtminstone betalar räntor och avgifter varje månad.

Dina drömmar och förhoppningar väntar på att bli förverkligade, ansök om lån redan idag - flexibelt, snabbt och pålitligt!