Till innehållet
Var god vänta

Låna 250 000

Att låna 250 000 från Komplett Bank kan vara ett alternativ ifall du behöver pengar till nästan vilket ändamål som helst. Har du hittat drömhuset men saknar kontantinsatsen? Behöver köket en rejäl renovering? Ska du äntligen slå till på motorcykeln som du fantiserat om i åratal? Har du kommit på den perfekta företagsidén men saknar startkapital? Oavsett om drömmarna är stora ellersmå kan ett lån från Komplett Bank hjälpa dig på vägen. 

Ett par firar för att de upptäckt att man kan låna 250 000

Vi går alla omkring med drömmar som vi önskar förverkliga. Oftast kräver dessa drömmar en hel del pengar. Ifall man inte har sparade pengar behöver man inte låta drömmarna förbli ouppfyllda. Ett lån på 250 000 kan hjälpa dig en bra bit på vägen. Från Komplett Bank kan man få lån utan säkerhet på allt mellan 10 000 kronor och 400 000 kronor. Vi erbjuder ett tryggt lån med förmånliga räntor och generösa återbetalningsvillkor. 

 

Flexibelt lån från Komplett Bank

Konsumtionslån, blancolån, lån utan säkerhet - kärt barn har många namn. Hos Komplett Bank kallar vi vårt lån för Flexibelt Lån. Som låntagare hos oss har du stor flexibilitet. Vi blandar oss inte i vad du gör med dina lånade pengar. Det är helt upp till dig att förverkliga dina drömmar som du vill. Vårt lån är ett lån utan säkerhet, du behöver ingen borgensman eller säkerhet för lånet. 

När du blir beviljad ett lån från Komplett Bank får du en låneram att fritt låna pengar ur. Du behöver inte lyfta alla pengar på en och samma gång. Ifall det uppstår ett behov av mer pengar än du först hade tänkt dig kan du fritt låna mer så länge du håller dig inom din låneram. När du amorterar på ditt lån blir även de pengarna möjliga att belåna igen. Du behöver inte ansöka om ett nytt lån, vilket är positivt för dig, eftersom det alltid är bra att hålla antalet lån så litet som möjligt. 

Innan man tar ett lån behöver man säkerställa sig om att man kommer att klara av att betala tillbaka på det. Ens ekonomi behöver hålla för en utgift till. Vi rekommenderar att man gör upp en avbetalningsplan som man håller sig till. Vi har väldigt generösa återbetalningsvillkor på vårt lån. Vi kräver inte att man betalar mer än räntorna och avgifterna på lånet varje månad. Du kan alltså hålla så många amorteringsfria månader du vill. Om du vill att ditt lån i slutändan ska bli så billigt som möjligt rekommenderar vi ändå att du följer din ursprungliga amorteringsplan.

 

Låna 250 000 och ha pengarna på kontot redan samma dag

Att ta ett lån hos Komplett Bank innebär ingen lång och utdragen process. Du ansöker om lånet på vår hemsida och vi ger dig ett besked till din e-post så fort som möjligt. Det är viktigt att du uppger en e-postadress som är i användning. Om lånevillkoren faller dig i smaken så godkänner du och skriver under med ditt Bank-ID. Om allt går väl kan du ha pengarna på ditt konto redan samma dag.

Vi kräver vissa saker av dig för att du ska bli beviljad ett lån från Komplett Bank. Du behöver vara folkbokförd i Sverige och vara minst 20 år gammal. Du behöver även ha en regelbunden inkomst. Vi försäkrar oss även om att du inte har några tidigare betalningsanmärkningar eller inkassoskulder. 

Är det dyrt att ta ett lån utan säkerhet?

Ett lån utan säkerhet har dyrare räntor och avgifter än ett lån med säkerhet. Det beror på att banken inte har någon säkerhet ifall du av någon anledning inte kan betala tillbaka ditt lån. Våra räntor är ändå bland de förmånligaste på marknaden. Den nominella räntan för våra lån ligger mellan 4,9 och 19,9%. Det lönar sig även att ha koll på den effektiva räntan för ditt lån. Den effektiva räntan är den nominella räntan plus de övriga avgifterna som lånet har. När du får en låneoffert från Komplett Bank får du även veta vad din effektiva ränta är. Räntans storlek är individuell och avgörs på basis av bland annat din kreditvärdighet. 

Innan du ansöker om ett nytt lån lönar det sig att ta en titt på dina övriga lån och krediter. Har du gamla lån som du kan lösa med hjälp av ditt nya lån? Det är onödigt och dyrt att betala räntor och avgifter på många olika mindre lån. Du kan spara stora summor pengar genom att betala av gamla lån och krediter med ett nytt lån som täcker alla dessa.