Till innehållet
Var god vänta

Låna 25 000 snabbt

Låna 25 000 från Komplett Bank

 

Behöver du låna 25 000? Kanske du vill köpa en ny tv eller dator, göra en liten renovering eller åka med familjen på semester? Komplett Banks Flexibelt Lån är en enkel finansieringslösning för att förverkliga olika drömmar, planer och anskaffningar. Med ett Flexibelt Lån finansierar du enkelt och snabbt till exempel en bilreparation eller en resa till södern.

Komplett Banks Flexibelt Lån är ett så kallat amorteringsfritt lån. Det betyder att man inte måste amortera på lånet varje månad. De amorteringsfria månaderna är inte begränsade på något sätt, du väljer fritt när du betalar tillbaka på lånet och när du vill ta en paus i amorterandet. Under de månader du tar amorteringsfritt räcker det med att du betalar de månatliga räntorna och avgifterna. Den egna ekonomin blir på så vis lättare att planera när storleken på amorteringarna bestäms av dig själv. Överraskande vändningar får inte heller din ekonomi att spåra ur tack vare dessa flexibla lånevillkor.

 

Låna 25 000 enkelt

Att söka ett lån från Komplett Bank går enkelt och snabbt. Du kan göra en krypterad och säker ansökan direkt via formuläret du hittar på denna sida. Fyll i dina uppgifter i formuläret och skicka in det. En låneansökan kan du göra precis då när det passar dig bäst. Ansökan kan bland annat göras med en smarttelefon, under en kaffepaus på jobbet eller i bussen på väg hem. Kanske besluter du dig för att låna till dina drömmar då du ligger hemma i soffan? Ansökan går snabbt att fylla i och du får ett svar direkt.

I bästa fall kan lånet tas ut ännu under samma dag, direkt efter att vi kontrollerat lönespecifikationen. Du kan söka lån från 10 000 kronor ända upp till 500 000 kronor och räntan är alltid endast 4,9% - 19,9%. Du kan kontrollera den totala kostnaden för lånet i din personliga låneoffert som vi skickar dig ifall du fått ett positivt beslut. Du kanske går och funderar hur mycket kan jag låna? Storleken på det lån du kan få berättar vi redan i vårt preliminära lånebeslut.
 

 

För vem passar Komplett Banks lån?

Alla äger inte nödvändigtvis en bostad eller en bil som man kan använda som en säkerhet för ett lån. Ett lån från Komplett Bank behöver du inte lägga egendom i pant för eller begära vänner eller släktingar att gå i borgen för lånet. 

Komplett Banks Flexibelt Lån passar för alla som har fyllt 20 år, är folkbokförda i Sverige och har regelbundna inkomster. Dessutom kollar vi att den sökandes kredituppgifter är i skick. För att söka lån behöver du också en fungerande e-postadress och ett telefonnummer.

 

Vad om jag vill ha mer lån?

Komplett Banks lån anpassar sig utmärkt till olika livssituationer. Du kan när som helst låna inom den kreditram du blivit tilldelad. Om du har tagit ut det maximala beloppet din ram tillåter måste du först betala tillbaka en del av lånet för att kunna ta ut pengar på nytt. Flexibelt Lån garanterar finansieringen av dina framtida projekt, då du någon gång behöver mer lån måste du inte göra en ny ansökan.

 

Orsaker till att låna 25 000 från Komplett Bank

  • Du kan låna pengar snabbt - lånepengarna kan vara på ditt konto redan samma dag!
  • Du behöver ingen säkerhet för att få låna.
  • Amorteringsfriheten möjliggör en flexibel återbetalning och underlättar planeringen av din privata ekonomi.
  • Räntan är alltid 4,9% - 19,9%
  • Du kan själv inom din beviljade kreditram bestämma hur mycket lån du vill ta ut.