Till innehållet
Var god vänta

Låna 200 000

Låna 200 000 kronor snabbt och behändigt från Komplett Bank. När man går och funderar på dyra anskaffningar kan det vara värt att överväga ett lån. Om man till exempel redan har en del besparingar kan ett lån hjälpa till med den resterande delen.

Ett lån är till för att hjälpa dig förverkliga dina drömmar och framtidsplaner. Vissa kanske tänker att det inte är ekonomiskt klokt att ta ett lån. Idag finns det lån med förmånlig ränta som du inte behöver betala skjortan för när du sedan betalar tillbaka lånet. De flesta har en plan eller dröm som de tänker på dagligen. Kanske är det dags för dig att förverkliga dina planer?

Lån till alla behov

På Komplett Bank kan man låna 10 000 till 500 000 kronor. Genom att låna 200 000 kronor kan man förverkliga en hel del. Ifall du undrar om du skulle ha råd med att ta ett större lån lönar det sig att testa vår låneräknare. Vår låneräknare räknar ut månadskostnaden, i form av ett minimibelopp för lån i olika storlekar. Genom att pröva dig fram får du en helhetsbild av hur mycket olika lånebelopp kan kosta dig per månad. Räknaren använder en 8,9% nominell ränta. Du får dock alltid en individuell ränta som ges i samband med att du får ditt låneerbjudande.

Ett Flexibelt Lån från Komplett Bank lämpar sig till alla möjliga olika ändamål och du får själv välja hur du disponerar pengarna. Komplett Banks lån har alltid en förmånlig ränta och kanske marknadens bästa återbetalningsvillkor. Vare sig det är ett mindre projekt eller en större investering det handlar om, så är Komplett Banks lån ett extremt konkurrenskraftigt alternativ.

Flexibel amortering

Komplett Banks Flexibelt Lån har inga amorteringskrav. Om du någon månad inte klarar av att göra en amortering på lånet så räcker det för oss bara du betalar dess räntor och avgifter. Vi kräver alltså att du åtminstone betalar fakturerade räntor och avgifter varje månad, men när du gör amorteringar och hur mycket du amorterar varje gång är upp till dig.

Du har även möjligheten att ta ut mer pengar inom den låneram som du blir tilldelad. Vi säger att du har en låneram som går upp till 200 000 kronor. Om du har amorterat 40 000 kronor på lånet kan du ta ut 40 000 kronor på nytt, utan att behöva ta ett till lån. Som du märker erbjuds det stora möjligheter om du vill låna 200 000 kronor. Vad du än råkar ut för så anpassar sig lånet enligt dina behov.

Vem kan låna 200 000 kr?

För att ansöka om ett lån behöver du i stort sett bara en giltig e-postadress och ett mobilnummer. Men för att kunna få ett lån beviljat måste man vara minst 20 år och vara folkbokförd i Sverige. Man ska ha en regelbunden inkomst och inte ha några registrerade betalningsanmärkningar. Utöver det är det bara en internetanslutning som krävs, ansökan kan göras här på vår sida när som helst, var du än befinner dig. Vi skickar dig ett svar på din ansökan så fort som möjligt, med ett låneerbjudande skräddarsytt för dig. Du kan låna 200 000, mer eller mindre, det är upp till dig. Ta första steget mot att förverkliga dina drömmar, ansök om lån idag.