Till innehållet
Var god vänta

Låna 150 000

Låna 150 000 smidigt

 

Ska du byta bil, göra en badrumsrenovering eller kanske ordna en bröllopsfest men har krångel med finansieringen? Du kan låna 150 000 kronor från Komplett Bank, enkelt, säkert och flexibelt. Nu kan du ta ett steg närmare förverkligandet av dina planer. Komplett Banks Flexibelt Lån är ett klokt och förmånligt sätt att finansiera både större och mindre anskaffningar på. Räntorna är de mest konkurrenskraftiga på marknaden och ligger alltid mellan 4,9% - 19,9%. När du tar ett Flexibelt Lån behöver du inte följa en stel återbetalningsplan, utan du kan hålla amorteringsfria månader utan orsak till oro. Under dessa månader betalar du bara räntor och avgifter för ditt lån.

Lånet kan sökas av alla som fyllt 20 år, är folkbokförda i Sverige, har regelbundna inkomster och bra kredituppgifter. Dessutom måste man ha en fungerande e-postadress och ett telefonnummer. Låneofferten skickas och signeras elektroniskt, så du behöver inte lämna hemmet en endaste gång under hela processen. Fyll i en låneansökan direkt, du får ett svar omedelbart.

 

Låna 150 000 och förverkliga dina drömmar
Att förverkliga sina drömmar kräver oftast mycket pengar. Om du inte har besparingar är det vettigaste alternativet ett enkelt och snabbt lån på 150 000 kronor från Komplett Bank.Du kan förverkliga dina drömmar på nolltid och du får njuta av de mest flexibla betalningsvillkoren på marknaden. Dessa villkor ger dig tid att njuta av livet och du behöver inte direkt börja tänka på amorteringen av ditt lån. Du kan börja då när det passar dig bäst. Läs mer om Flexibelt Lån eller kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig framåt med dina låneärenden. Nu undrar du kanske hur mycket kan jag låna egentligen? Från Komplett Bank kan du som minst låna 10 000 och som mest 500 000.

 

Låna 150 000 kronor och samla gamla, dyra lån till ett förmånligt lån
Har du många dyra lån, kreditkort eller delbetalningar som äter upp helt för mycket pengar? Lätta på din börda genom att samla lån till endast ett förmånligt lån. När du bara betalar en avgift för ett lån istället för flera så sparar du både tid och pengar. Det blir då också betydligt enklare att planera ekonomin. Du sparar rena pengar på grund av att du inte behöver betala flera olika räntor och avgifter.

Komplett Banks Flexibelt Lån erbjuder också en unik flexibilitet i olika livssituationer. Alltid vet man inte vad som väntar bakom hörnet och överraskningar kan göra ekonomin instabil. Lånet har inga fasta amorteringsbelopp och ingen förutbestämd lånetid, du får själv bestämma när du betalar tillbaka lånet. Antalet amorteringsfria månader är inte begränsat på något sätt. Det räcker att du betalar de räntor och avgifter som förfaller varje månad. Du kan sova lugnt då du vet att de amorteringsfria månaderna inte är begränsade och kan hjälpa dig under ekonomiskt tunga tider.


De mest flexibla betalningsvillkoren på marknaden
Till skillnad från andra aktörer på marknaden så är Komplett Banks lån flexibelt även vid återbetalningen. Du själv bestämmer i vilken takt som du betalar tillbaka lånet i och dessutom kan du ta ut den del av lånet du redan har amorterat på nytt.

Detta är en behändig egenskap till exempel då när man är på resa och reskassan plötsligt är slut och man redan har hunnit amortera på lånet innan resan, eller om man mitt i badrumsrenoveringen märker att projektet blir dyrare än vad budgeten tillåter. Det är bra att veta att Flexibelt Lån hjälper vid behov.