Till innehållet
Var god vänta

Låna 10 000 snabbt

Ett lån på 10 000 kan vara behändigt i vissa situationer. Vill du åka på resa till landet du alltid drömt om? Behöver bilen plötsligt en reparation där delarna som behöver bytas är oväntat dyra? Renoveringen av köket kanske har gått bra men nu behövs det extra pengar för att slutföra den? Eller kanske behöver du låna 10 000 snabbt för att få ihop den sista biten av den totala kostnaden för ett nytt garage på tomten? 

Vad än lånet kan tänkas vara till så har Komplett Bank lösningen. Du kan nu låna 10 000 snabbt och själv välja hur du disponerar pengarna. För lånet behövs det ingen säkerhet. Du kan lita på att du får en av marknadens bästa räntor och de lägsta månadskostnaderna som finns. Här på Komplett Bank är det faktiskt just 10 000 kronor som är minimibeloppet man kan låna. Vi erbjuder lån på upp till 500 000 kronor. Alla som är folkbokförda i Sverige, minst 20 år och saknar registrerade betalningsanmärkningar kan få ett lån från Komplett Bank.

En man tänker på att låna 10 000 snabbt

Låna 10 000 snabbt med några korta steg

Orsaken till att du kan låna 10 000 så snabbt är att vi har en modern låneprocess. Vi har slopat alla utdragna delar i processen. Hos oss sker hela låneansökningsprocessen via internet. Vad du alltså behöver är en fungerande internetanslutning och en e-postadress. Det härliga med Komplett Banks lån är att ansökan kan göras var som helst och när man så önskar.

 

Processen är uppdelad i fyra steg:

1. Fyll i och skicka iväg ansökan här på vår nätsida
2. Ta emot en låneoffert
3. Signera offerten med hjälp av BankID
4. Få pengarna direkt till ditt bankkonto

Att ansöka om ett lån har aldrig varit smidigare. Pengarna kan finnas på ditt konto samma dag som du väljer att signera en låneoffert. Låna 10 000 snabbt och betala tillbaka när du kan

Med vår lånekalkyl ser du att ett lån på 10 000 kronor med en nominell ränta på 8,9% har en månadskostnad på 109 kronor. Våra räntor ligger alltid mellan 4,9 och 19,9%. Din månadskostnad kommer aldrig att bli överdrivet hög. Att lånet är så att säga amorteringsfritt betyder att du inte behöver göra amorteringar varje månad, det räcker med att räntorna och avgifterna blir betalda. På så sätt kan du betala tillbaka lånet i den takt du själv väljer. Kom ihåg att om du betalar tillbaka lånet i en snabb takt så sparar du pengar genom att minimera lånetiden, då blir den totala summan av räntor och avgifter du behöver betala mindre.

Visst låter det skönt att låna 10 000 snabbt och veta att man kan betala tillbaka lånet då man själv har möjlighet till det, utan några hårda krav? Nu kan du bekymmersfritt låna pengar till oväntade utgifter eller snabba köp. Du behöver inte oroa dig över dolda avgifter eller en ränta som mitt i allt skjuter upp i skyn och lämnar dig i svårigheter. Kom ihåg att tack vare vår korta låneprocess går det fort att få pengarna på ditt konto.