Till innehållet
Var god vänta

Komplett Banks Flexibelt Lån

Här på Komplett Bank erbjuder vi ett lån som heter Flexibelt Lån. Det är ett lån där du kan bli beviljad en låneram på upp till 500 000 kr och där lånet kan tas utan att du behöver uppge någon säkerhet. 

Många kreditgivare på marknaden väljer att namnge sina lån utan krav på säkerhet på lite olika sätt, det kan handla om exempelvis privatlån, billån, båtlån eller renoveringslån. Lånet passar då du vill förverkliga både dina större och mindre planer och drömmar.

Vi har valt att samla allt detta under endast ett lån som vi kallar ‘’Flexibelt Lån’’. Du får välja själv hur du disponerar pengarna. Du kan alltså fritt välja om du använder pengarna till en bil, båt, andra konsumtionsvaror eller vad än du vill, vi ifrågasätter inte vad pengarna används till. Det vi strävar efter är att ha den mest flexibla konsumentkrediten på marknaden. Detta försöker vi uppnå genom gynnsamma villkor för konsumenten och en möjlighet till flexibel amortering.

Flexibelt Lån med amorteringsfrihet

Komplett Banks Flexibelt Lån har inte fått sitt namn av en slump. Det är alltså inte bara ett snabbt och enkelt lån att ansöka om, utan vi har tänkt att konsumenten under hela sin tid som vår kund ska ha det så enkelt som möjligt.

En av de olika förmånerna man har med Flexibelt Lån är att lånet inte har några amorteringskrav. Du måste betala lånets ränta och avgifter varje månad, men du behöver inte göra amorteringar på lånet varje månad. Eftersom du har friheten att bestämma storleken på beloppet du vill amortera varje månad, så kan du även planera din ekonomi enklare. Vi förstår att livet kan komma med överraskningar eller oväntade utgifter och därför anser vi att det är viktigt att man ska ha ett lån som anpassar sig efter den livssituationen man befinner sig i.

Ansök om Flexibelt Lån 10 000 - 500 000 kronor

Du kan få ett förbrukslån på upp till 500 000 kronor. Med denna summa kan man förverkliga en hel del planer och drömmar. Ibland kan det dock vara svårt att uppskatta sitt behov av pengar i förväg och ibland tar livet oväntade vändningar som även också innebär ett oväntat behov av pengar. Komplett Banks Flexibelt Lån ger dig möjligheten att ha helt amorteringsfria månader och också att ta ut mer pengar inom den låneram du blivit beviljad.

Eftersom lånet är ett lån som ges utan säkerhet så går även processen att få lån väldigt snabbt. Då du inte behöver uppge en säkerhet för lånet kan vi godkänna din ansökan mycket snabbare. Hela ansökningsprocessen kan göras på nätet, enkelt och snabbt.

Få svar på din ansökan direkt

Du behöver inte resa till banken och sitta på långa möten. Du kan fylla i låneansökan här på vår sida direkt. Alla uppgifter vi behöver finns listade i formuläret så det är bara för dig att fylla i. Ansökan behandlas snabbt och du får vårt svar direkt till din e-post.

Vi förutsätter att du är över 20 år gammal och varit folkbokförd i Sverige sedan minst 36 månader tillbaka för att ansöka om lån. Du ska också ha en regelbunden inkomst och vara fri från betalningsanmärkningar. Vi gör alltid en kreditbedömning på våra sökande och du får ett individuellt erbjudande som är baserat på dina egna uppgifter.