Till innehållet
Var god vänta

Blancolån med förmånlig ränta

Blancolån på Komplett Bank har bra ränta

Letar du efter ett blancolån vars ränta inte är skyhög? Då har du kommit till rätt ställe. Komplett Banks Flexibelt Lån är ett lån med räntan 4,9% - 19,9%. Komplett Bank bestämmer alltid räntan individuellt för varje sökande. Du får en preliminär låneoffert direkt till din e-post efter att du har skickat in en ansökan till oss. Som tillägg till en förmånlig ränta så erbjuder Komplett Bank också flera andra bra förmåner som du vanligtvis inte brukar hitta hos lån av detta slag.

 

Hur väljer du ett blancolån som passar just dig?

På marknaden finns en hel del krediter och lån vars ansökningsprocesser, räntor och återbetalningsvillkor kan variera kraftigt. Hur ska man då veta vilket lån som är bäst för ditt ändamål? Det lönar sig inte att välja ett blancolån endast på basis av den förmånliga räntan. Ränta, avgifter, betalningsvillkor och en smidig låneansökningsprocess tillsammans med flera andra faktorer påverkar vilket lån som passar bäst för dig. Den största fördelen med Flexibelt Lån från Komplett Bank är dess unika anpassningsbarhet, vilket möjliggör en enkel ekonomiplanering och erbjuder flexibilitet i varierande livssituationer. 

 

 

Flexibelt Lån erbjuder flexibilitet i växlande livssituationer

Flexibelt Lån är ett blancolån som erbjuder mycket flexibilitet, både då du tar ut av och betalar tillbaka på lånet. Du kan nämligen hålla så många amorteringsfria månader som du vill. Antalet amorteringsfria månader är inte begränsat och man behöver inte komma överens om dem enskilt. Denna behändiga förmån blir verklighet tack vare Flexibelt Låns unika egenskap: amorteringsfrihet.

Flexibelt Lån har inga fasta månadsamorteringar eller minimiamorteringar som bestämts åt dig i förväg. Månadskostnaderna består av räntor och avgifter och sedan kan du välja att göra en amortering i önskad storlek. Du får varje månad bestämma om du amorterar och hur mycket i så fall. När du så vill så kan du alltså betala endast räntor och avgifter så länge som det behövs. En behändig egenskap till exempel då när den ekonomiska situationen tillfälligt är i ett sämre läge.

 

 

Ta ut blancolån i rater, du betalar ränta endast på delen du tar ut

När du söker Flexibelt Lån blir du tilldelad en kreditram med en övre gräns. Du behöver inte ta ut hela lånebeloppet på en gång. Om du endast tar ut en del av lånet beräknas räntan givetvis på den delen du tagit ut för att använda. Du kan ta ut och betala tillbaka på lånet helt fritt inom din egen kreditram.Den del som finns kvar i din kreditram är alltid tillgängligt för uttag. Detta berör också den delen av lånet som du redan har betalat tillbaka. Om du till exempel har tagit ut ett 100 000 kronors lån helt och hållet och sedan betalar tillbaka hälften så kan du när som helst ta ut 50 000 kronor på nytt, utan någon ny ansökan. Denna egenskap möjliggör att du alltid har pengar till hands då det behövs.

Flexibelt Lån söker du behändigt på nätet, via den bifogade ansökningsblanketten. För att göra en ansökan behöver du BankID, ett telefonnummer och en e-postadress. Vi förutsätter ingen säkerhet eller borgensman för lånet. Fyll i lånebeloppet du önskar ansöka om tillsammans med dina egna uppgifter och skicka in ansökan till oss. Du får direkt ett preliminärt svar där räntan tillsammans med villkoren framkommer. 

  • För att söka Flexibelt Lån bör du uppfylla några krav:
  • Du är minst 20 år gammal
  • Du är folkbokförd i Sverige
  • Du har regelbundna inkomster
  • Du saknar en registrerad betalningsanmärkning