Till innehållet
Var god vänta

Blancolån upp till 500 000 kr

Nu har du möjligheten att få ett blancolån på upp till 500 000 kr. Det går snabbt att ansöka om ett blancolån hos Komplett Bank, du kan fylla i en ansökan direkt här på nätet. 500 000 kronor räcker till en hel del. Du kan förverkliga en renovering av huset, skaffar en underbar liten sommarstuga, köper en ny bil eller tar ledigt och åker på en väldigt lång semester.

Då du tar ett Flexibelt Lån från Komplett Bank får du enastående förmåner. Tack vare dessa förmåner sker återbetalningen av lånet smidigt och du väljer själv hur mycket och när du kan amortera. Bekanta dig med Komplett Banks enastående lån nu, skicka in en ansökan och förverkliga dina drömmar!

Amorteringsfritt 500 000 kronors lån

Innan man ska ta ett lån funderar man som låntagare hur man ska klara av avbetalningarna på lånet ifall omständigheterna förändras. Oftast kommer lån med en strikt avbetalningsplan som inte ger någon flexibilitet överhuvudtaget, i alla fall inte utan en särskild begäran. När du tar Blancolån för 500 000 från Komplett Bank så får du ett helt amorteringsfritt lån, du får alltså själv bestämma över tidsplanen för din återbetalning. Månatligen fakturerar vi endast räntor och avgifter för lånet, så du får själv bestämma hur mycket du vill amortera, eller om du alls vill amortera vissa månader. Du kan ha amorteringsfria månader då du vill eller måste använda dina pengar till något annat. Som Komplett Banks kund är du inte bunden till fasta månadsbetalningar eller lånetider, och råkar inte illa ut på grund av en för hård avbetalningsplan.

Lånet är både amorteringsfritt och ger dig möjligheten att på nytt ta ut den del av lånet som du redan har betalat tillbaka. Nu har du alltid en flexibel kreditram du fritt kan låna inom utan att du måste söka ett nytt lån varje gång du behöver finansiering. Som Komplett Banks kund bestämmer du själv hur mycket pengar du vill ta ut. Du betalar räntor och avgifter endast för den del av lånet du har tagit ut, inte för storleken på din kreditram.

Blancolån 500 000 direkt på nätet

På Komplett Bank görs en ansökan på bara några sekunder, direkt på nätet. Att fylla i ansökan är en snabb och enkel handling som kan göras var och när som helst. För att ansöka om ett Blancolån för 500 000 kronor så behöver du i stort sett bara en internetanslutning, din e-postadress, mobilnummer och ditt BankID.

Fyll i ansökan redan idag. Du får ett svar på din ansökan snarast, rakt till din e-post. I meddelandet hittar du all information och villkoren för lånet vi kan erbjuda dig. Vi kan också be om ytterligare dokumentation av dig, i meddelandet finns då en länk där du elektroniskt kan ladda upp dokumentationen. Vi kontrollerar dokumenten och ger dig sedan ett slutligt lånebesked. I bästa fall får du pengarna på kontot redan under samma dag som du skickar in en ansökan.

Varför söka lån från Komplett Bank?

  • En förmånlig nominell ränta 4,9 - 19,9%.
  • Lånet är amorteringsfritt, det räcker att du betalar räntor och avgifter varje månad.
  • En flexibel kreditram ger dig en efterlängtad flexibilitet i vardagen.