Var god vänta

Ta billån

Ta billån med bra förmåner

Ta billån nu från Komplett Bank så får du förmåner med en flexibilitet som du aldrig upplevt förr. Flexibelt Lån är ett bättre alternativ för finansieringen av ett bilköp än ett traditionellt billån. Det går enkelt och snabbt att söka lånet. När du lånar från Komplett Bank går det ingen tid till att hitta en lämplig säkerhet. Du behöver heller inte begära någon bekant att gå i borgen för lånet.  Dessutom är Flexibelt Lån amorteringsfritt. Du bestämmer själv över tidtabellen för din återbetalning. Du kan också lättare förhandla dig fram till ett lägre pris och spara en nätt summa pengar genom att köpa en bil med kontanter istället för med de finansieringsalternativ som bilhandlaren erbjuder.

Ta ett bilån via nätet nu

En av styrkorna hos Komplett Banks lån är att det kan sökas genast. Om allt går väl kan du ha lånepengarna på ditt konto under samma dag som du skickat in en ansökan. Så fort som en drömbil kommit emot är det bara att skicka en låneansökan via formuläret på denna sida. Du får ett preliminärt lånebeslut direkt. 

Varför ta billån?

Genom att ta ett lån i förväg får du en del fördelar jämfört med de finansieringslösningar som bilhandlaren erbjuder. Först och främst, om du söker efter en begagnad bil så går affärerna smidigare när du kan betala kontant. När du tar ett billån i förväg så behöver du inte binda dig till någon specifik kedjas finansiering. I praktiken kommer du också då att ha ett bredare utbud av bilar att välja bland. Du kan fritt söka efter en bil på nätet och bilaffärer runtom i hela landet. Då den rätta bilen hittas kan man slå till direkt.

Lån till både ny och begagnad bil

Flexibelt Lån lämpar sig för alla typer av bilrelaterade anskaffningar. Då man kan söka ett Flexibelt Lån för 10 000 - 500 000 kr så kan såväl kontantinsatsen som hela inköpet av en splitterny bil finansieras med lånet. Det finns alla möjliga olika bilar i den prisklass som lånet erbjuder. Allt från förmånliga sommarbilar till familjebilar av toppkvalité, från små, smidiga bilar till jeepar. Som en bonus så har Flexibelt Lån också oerhört flexibla betalningsvillkor.

 

Från Komplett Bank får du det mest flexibla lånet för ett bilköp

Komplett Bank erbjuder en bilköpare en förmånlig ränta, marknadens lägsta månadskostnader och enastående flexibla återbetalningsvillkor. Den nominella räntan för Flexibelt Lån är 4,9 - 19,9% och bestäms individuellt för varje ansökan. Minimimånadsraten består av lånets räntor och avgifter, storleken på amorteringarna bestämmer du själv.


Så här tar du ett billån på nätet

Att söka ett billån från Komplett Bank går enkelt och snabbt. Då du behöver ett lån för en bil så kan du klicka in dig på vår sida och fylla i ansökan här. Du får direkt ett preliminärt lånebeslut som svar. I lånebeslutet berättar vi ifall det behövs någon ytterligare dokumentation för att få lånet godkänt. Om dokument krävs så kan du ladda upp den enkelt via nätet. När vi har kontrollerat dokumenten så skickar vi dig en slutlig låneoffert. När du har signerat låneofferten med e-legitimation är billånet inom kort redo att tas ut.