Var god vänta

Privatlån till bil

Ska du köpa eller byta bil? Har din gamla bil redan gått sönder? Ta ett privatlån till bil från Komplett Bank, det krävs ingen säkerhet eller borgensman för lånet. Vare sig det handlar om en handpenning eller hela priset den nya bilen kostar är Komplett Banks Flexibelt Lån ett väldigt förnuftigt sätt att finansiera bilaffären på. Lånet är ett privatlån mellan 10 000 och 500 000 som inte behöver någon säkerhet men har en förmånlig ränta, flexibla återbetalningsvillkor och marknadens minsta månadskostnader.

Komplett Banks Flexibelt Lån är ett privatlån som du själv har kontroll över. Det finns inget amorteringskrav på lånet. Du bestämmer själv i vilken takt du betalar tillbaka ditt lån. Ifall livssituationen är god och du har möjligheten att betala kan du amortera enligt en snabb tidtabell. Om du råkar stöta på besvär och inte har en lika stark återbetalningsförmåga så kan du sakta ner på takten. Detta är ett lån som du själv bestämmer över!

Privatlån till bil

 

Ett privatlån till bil är mer flexibelt än ett traditionellt billån

Om du överväger att ta ett privatlån till bil så är Komplett Bank ett mycket konkurrenskraftigt alternativ. När du finansierar en bilaffär med Komplett Banks Flexibelt Lån så får du fler förmåner jämfört med andra alternativ på marknaden. När du tar ett billån från Komplett Bank så blir du för det första inte bunden till en strikt återbetalningsplan som kreditgivaren bestämmer för din del. Amorteringsfrihet ger en flexibilitet i återbetalningen som ingen annan erbjuder. Du kan fritt ta ut pengar på nytt inom din låneram och vid behov höja lånet.
 

Amorteringsfrihet garanterar trygghet

Flexibelt Lån är ett amorteringsfritt lån vilket betyder att du inte behöver amortera på lånet varje månad. Det räcker att du betalar de räntor och avgifter som faktureras månatligen. Du får fritt bestämma hur du vill sköta din återbetalning. Amorteringsfria månader kan du hålla i obegränsat antal. Vi frågar inte varför du väljer att hålla en amorteringsfri månad, det är något som vi tycker är din ensak. Huvudsaken är att du sköter betalningen av dina räntor och avgifter. 
Många glömmer att bilägande för med sig en hel del kostnader. Man måste ha bränsle till bilen, en försäkring och både vinter- och sommardäck. Med ett Flexibelt Lån behöver du inte oroa dig över att du skulle mista bilen om livet kommer med en oväntad vändning eller din ekonomiska situation blir mer ansträngd. När du vill ta ett privatlån till bil så anpassar sig Flexibelt Lån mer än något annat lån till din situation.
 
 

Ett privatlån som löser framtida behov av pengar

Komplett Banks Flexibelt Lån erbjuder flexibilitet i ekonomin också efter att du delvis eller helt och hållet har betalat tillbaka lånet. Om det uppstår ett pengabehov, till exempel vid en större bilservice eller dyrare däckbyte, så kan du ta ut den del du betalat tillbaka på lånet på nytt. Nu har du alltid pengar till ditt förfogande. 

För att kunna söka om lån ska du vara minst 20 år, ha en stadig inkomst och sakna betalningsanmärkningar. Du ska även vara folkbokförd i Sverige. Ett privatlån till bil är ett otroligt snabbt, enkelt och flexibelt sätt att finansiera bilköpet på. Skicka in en ansökan här via nätet, oberoende av dag eller klockslag. Vi svarar så fort som möjligt med vad vi kan ge dig för villkor.