Var god vänta

Låna till bil

Låna till bil från Komplett Bank

Att låna till bil är ett bra sätt att finansiera köpet av det nya fordonet. Du kanske håller på att leta efter din första bil och du märker att bilarna du vill ha är så dyra att dina besparingar inte räcker till. Om du redan äger en bil kan det hända att den blivit föråldrad och ständigt krånglar eller så kanske det skulle vara trevligt med lite ombyte.

 

En ny bil är något man har nytta av i vardagen. Det är viktigt att ha en bil som är pålitlig. En bil kan också vara en källa till nöje och då blir bilens egenskaper och prestanda och saker som till exempel körkänsla viktigt.

När man hittat sin drömbil vill man köpa den direkt, har man inte pengarna då så kan man helt enkelt ta ett lån. Genom att ta ett lån kan du köpa bilen direkt och sprida ut betalningen av köpet genom att göra avbetalningar av lånet under en längre tid. Detta är orsaken till att billån blivit så populärt.

Låna till bil hos Komplett Bank

På Komplett Bank erbjuder vi ett av marknadens konkurrenskraftigaste lån, som gör att du har möjligheten att förverkliga köpet av din drömbil. För att söka lån hos oss så behöver du ingen säkerhet. Vare sig det handlar om en begagnad, lite billigare bil eller en nyare och dyrare modell så kan du få ett lån hos Komplett Bank som vi kallar Flexibelt lån som täcker alla finansieringsbehov mellan 10 000 och 500 000 kronor. Vi har marknadens bästa effektiva ränta och återbetalningsvillkor som lämpar sig för alla olika livssituationer.

Om din bil oturligt nog börjar krångla och du behöver pengar till att få den reparerad kan du med Komplett Banks Flexibelt lån lyfta mera pengar inom den låneram du blivit tilldelad eller ta en amorteringsfri månad för att använda dina pengar till reparationen. Du kan också välja att amortera lånet i en snabbare takt om du så önskar, det enda vi kräver är att du varje månad åtminstone betalar räntan och avgifterna för lånet. 

När du tar ett lån hos oss så får du fritt disponera pengarna, du behöver inte redogöra för vad de används till. Om det finns några andra saker du vill använda pengarna till än din bil så passar det oss utmärkt.

Flexibelt lån redan idag

För att du som konsument ska komma igång med ditt köp så snabbt som möjligt har vi gjort processen för att söka lån så snabb som möjligt. Du kan göra hela ansökan på nätet och skriva på kontraktet med din BankID. I bästa fall kommer vi att kunna leverera pengarna till kundens bankkonto redan samma dag som kontraktet skrivs på.

Vi har valt att inte kalla våra lån för billån, båtlån eller renoveringslån, utan samlat allt under benämningen Flexibelt lån eftersom samma lån passar för så många olika ändamål. Med ett traditionellt billån kan du bara köpa från auktoriserade handlare. Du blir dessutom tvungen att sätta bilen du köper som säkerhet för lånet och den kommer också bara att utgöra 80 procent av den totala summan. Då kan det hända att du blir tvungen att ta ett ytterligare ett lån för att få fram pengarna till kontantinsatsen på 20 procent. Komplett Banks Flexibelt lån passar utmärkt när du till exempel ska köpa en bil av en privatperson.